Lavdim-AUT

 

                    Automatika                     

 

 

Syllabus  

Syllabusi - Automatika.doc Syllabusi - Automatika.doc
Size : 0.049 Kb
Type : doc
 
 

 17.02.2011

Pasi që të gjitha aktivitetet akademike janë shtyrë për një javë, provimi nga lënda "Automatika" dhe "Sistemet e rregullimit automatik" të parapara të mbahen më 13.02.2012 në ora 09:00 do të mbahen më 20.02.2012 në ora 10:00.

 

Prof. Dr. Avni Skeja

Lavdim Kurtaj

 

04

18.12.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet e Rregullimit Automatik" për afatin Dhjetor 2011 (17.12.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Trim Klaiqi

07205/07

0

0

0

0

Ardian Beqa

07203/01

75

0

60

45

Leonora Januzaj

 

75

0

60

45

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Prof. Dr. Avni Skeja: Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 23.12.2011 (Pr.) në ora 11:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 18.12.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Dhjetor 2011.

 

04.11.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Tetor 2011. (me përmirësim të gabimeve të shtypit) 

01.11.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Tetor 2011.

 

Prof. Dr. Avni Skeja: Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 04.11.2011 (Pr.) në ora 11:00.

Lavdim Kurtaj: Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 08.11.2011 (Ma.) në ora 12:30.

04

23.10.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet e Rregullimit Automatik" për afatin Tetor 2011 (22.10.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Trim Klaiqi

7205/07

0

50

30

27

Ardita Mani

7219/07

10

80

1

30

Astrit Komani

7361/08

1

50

50

34

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

14.10.2011

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Shtator 2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

Detyra Nr.

S2

Nota

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Edin Oruqi

07371/09

68

1

1

1

0.5

0

0.5

0.5

1

1

1

75

8

Ardita Mani

07219/07

40

0.5

1

1

0.5

0.5

0+

0

1

1

0.5

60

6

Fatmir Kelmendi

 

52

0.5

1

1

1

0.5

0.5

0.5

0

0

0.5

55

6

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

08.10.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Shtator 2011.

 

Prof. Dr. Avni Skeja: Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 12.10.2011 (Mk.) në ora 13:00.

Lavdim Kurtaj: Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 14.10.2011 (Pr.) në ora 12:00.

 

04

07.10.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet e Rregullimit Automatik" për afatin Shtatorit 2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Leonora Januzaj

7135/04

1

30

65

32

Ejup Hoxha

7335/09

10

95

30

45

Festim Hasani

7211/07

1

10

20

10

Rinor Berisha

7160/09

20

100

85

68

Astrit Komani

7361/08

0

20

25

15

Trim Klaiqi

7205/07

0

0

0

0

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

17.07.2011

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Qershor 2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

Detyra Nr.

S2

Nota

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Agon Mala

07269/07

70

0+

1

1

0.5

0+

0

0+

0.5

0.5

0.5

40

5

Saranda Bytyqi

07158/08

62

0.5

1

1

0.5

0.5

0.5

1

0.5

0.5

0.5

65

7

Miftar Fejza

07216/07

59

1

0.5

1

0+

1

0.5

0

0

0.5

1

55

6

Elbasan Hasani

07288/07

57

0.5

1

1

0

0

0.5

0.5

0.5

0.5

0.5

50

6

Adelinë Syla

07149/07

55

1

1

1

0+

0+

0+

0.5

0+

0.5

0.5

45

5

Mentor Husaj

07233/09

55

1

1

1

1

0

1

1

1

1

1

90

8

Adelinë Gashi

07137/07

50

1

1

1

0.5

0+

0.5

0.5

0.5

0.5

1

65

6

Petrit Kastarti

07524/08 

50

1

1

1

0.5

1

0.5

0.5

0.5

0.5

0.5

70

7

Fisnik Muhaxheri

07245/07

49

1

1

1

1

0

0.5

0+

0.5

0.5

0.5

60

6

Gent Gala

07111/06

46

0

1

1

0

0

0+

0+

0.5

0.5

0.5

35

5

Lirim Jusufi

07299/07

40

1

1

0.5

0+

0

0+

0+

0.5

0.5

0.5

40

5

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

12.07.2011
Përmirësimet e rezultateve: provimi me shkrim nga "Automatika" për Afatin Qershor 2011
                     
  Pikët 40 40 20 30 40 30 70 30  
    D1.a D1.b D1.c D2.a D2.b D2.c D3.a D3.b Total
Blendi Haxhikadrija 07210/08 40 15 0 15 40 20 21 5 52
Fjolla Malazogu 07112/07 40 0 0 5 10 0 50 25 43
Ali Shatri   20 0 0 20 40 30 5 0 38
.
09.07.2011
Rezultatet e provimit me shkrim na lënda "Automatika" për afatin Qershor 2011 (28.06.2011)
                     
  Pikët 40 40 20 30 40 30 70 30  
    D1.a D1.b D1.c D2.a D2.b D2.c D3.a D3.b Total
Durim Gjoshi 07197/08 40 15 15 30 40 10 60 25 78
Bujar Guci 07166/09 40 15 0 25 40 30 60 10 73
Agon Mala 07269/07 40 0 0 30 40 30 45 25 70
Valon Provolija 07234/05 40 15 0 25 40 30 50 5 68
Granit Ismaili 07166/08 5 0 0 30 40 30 60 25 63
Saranda Bytyqi 07158/08 20 0 0 25 40 30 60 10 62
Suzana Rexha 07122/07 40 0 0 25 40 10 50 20 62
Taxhidin Kadiri   20 1 1 30 40 20 53 20 62
Genc Sejdiu 07376/08 5 5 5 25 40 20 60 20 60
Miftar Fejza 07216/07 1 0 0 30 40 30 50 25 59
Adil Sylqa   10 0 0 20 40 30 50 25 58
Alban Emini 07182/08 40 31 20 10 40 10 21 0 57
Elbasan Hasani 07288/07 0 0 0 25 40 30 50 25 57
Faton Jakupi 07163/09 5 0 0 30 40 30 37 25 56
Adelinë Syla 07149/07 0 0 0 30 40 20 50 25 55
Mentor Husaj 07233/09 10 0 0 25 35 30 49 15 55
Aida Berisha 07224/08 0 0 0 30 40 30 40 20 53
Fetlum Sallahu 07295/09 10 0 0 25 30 20 60 15 53
Egzona Pantina   15 15 10 25 40 30 25 0 53
Adelinë Gashi 07137/07 1 0 0 25 35 20 45 25 50
Ilir Rruci 07151/06 40 30 0 25 40 15 1 0 50
Diedona Musliu 07593/08 1 0 0 25 40 15 50 20 50
Fikret Maliqi   0 0 0 25 30 30 50 15 50
Petrit Kastarti   0 0 0 30 40 30 45 5 50
Fisnik Muhaxheri 07245/07 5 0 0 30 40 30 32 10 49
Emira Polloshka 07225/07 10 0 0 25 40 10 32 25 47
Shpëtim Halili 07089/06 0 0 0 25 40 10 60 5 47
Albulena Pllana 07279/08 0 0 0 25 40 15 40 20 47
Dardan Emini 07122/06 40 30 0 25 0 25 20 0 47
Gent Gala 07111/06 5 0 0 30 40 1 38 25 46
Edrina Gashi 07160/08 0 0 0 25 40 30 39 5 46
Shqiponjë Bicaj 07222/09 0 0 0 25 40 30 36 5 45
Besa Mataj 07245/09 0 0 0 10 40 30 50 5 45
Qendresa Haraqia 07179/08 0 0 0 25 40 10 40 20 45
Fisnik Magashi 07234/08 5 0 0 25 0 20 60 25 45
Blerim Tahiri 07187/05 0 0 0 0 40 15 55 25 45
Besarta Sfarça 07188/08 5 0 0 25 40 1 50 10 44
Gentian Doli 07127/06 10 0 0 30 40 30 20 0 43
Njomza Tytyri 07219/09 0 0 0 0 40 30 50 10 43
Astrit Komani 07361/08 0 0 0 30 40 30 27 0 42
Lirim Jusufi 07299/07 5 0 0 25 20 10 45 15 40
Vildona Podrimçaku 07355/08 0 0 0 25 35 0 50 10 40
Imet Ahmedi 07555/08 0 0 0 25 40 0 45 5 38
Vedie Hajrullahu 07395/08 0 0 0 25 40 15 25 10 38
Gentian Gashi 07221/08 0 0 0 25 40 10 38 1 38
Tringa Krasniqi 07226/08 0 0 0 25 40 0 41 5 37
Bekim Leka 07129/06 0 0 0 25 40 30 16 0 37
Isa Morina 07238/08 5 0 0 25 40 30 9 1 37
Amire Krasniqi 07132/06 0 0 0 0 40 30 30 5 35
Albulena Gërxhaliu   5 0 0 25 40 30 5 0 35
Yllëza Bunjaku 07180/05 10 0 0 0 40 20 35 0 35
Blendi Haxhikadrija 07210/08 0 0 0 15 40 20 21 5 34
Kaltrina Krasniqi 07196/08 0 0 0 25 40 0 35 0 33
Blin Vula 07096/06 0 0 0 0 30 0 45 25 33
Kushtrim Mehmeti 07311/08 0 0 0 30 40 10 20 0 33
Ali Shatri   5 0 0 20 40 30 5 0 33
Fatos Hajdini 07247/07 0 0 0 25 30 5 38 0 33
Astrit Doli 07133/06 0 0 0 25 20 10 37 5 32
Gëzim Karaxha   40 0 0 5 40 10 0 0 32
Burim Kolgeci 4335/00 0 0 0 25 35 15 10 10 32
Rina Kaçi 07247/08 0 0 0 30 30 10 24 0 31
Fjolla Malazogu 07112/07 0 0 0 5 10 0 50 25 30
Rreze Pylla 07183/08 1 0 0 30 40 5 5 0 27
Faton Qufaj   10 0 0 5 40 0 25 0 27
Adrian Zogaj 07078/01 40 0 0 5 10 20 1 0 25
Drilon Muli 07091/06 0 0 0 30 40 0 5 0 25
Fjolla Nura 07101/07 0 0 0 0 20 0 45 10 25
Afrim Morina 270/07 0 0 0 20 10 5 25 10 23
Arlinda Rexhaj 07210/05 5 0 0 25 10 15 12 1 23
Besim Zejnullahu 3880/98 0 0 0 20 35 5 5 1 22
Valon Hajrizaj 07243/05 10 0 0 5 20 8 20 1 21
Ardita Mani 07219/07 5 0 0 25 5 5 17 5 21
Ramo Mahmutoviq 07266/07 0 0 0 25 0 0 31 5 20
Arbresha Aliu 07228/08 0 0 0 25 20 5 5 5 20
Arrita Hasani   5 5 0 25 0 20 5 0 20
Ramize Murtezi 07442/08 0 0 0 20 10 20 5 0 18
Linda Emra 07088/07 0 0 0 25 10 0 15 5 18
Mirand Gutaj   5 0 0 25 0 20 5 0 18
Gentian Bytyqi 07288/09 5 0 0 20 5 0 16 5 17
Avni Bucolli 07267/01 0 0 0 25 20 0 5 0 17
Ibrahim Aliji 957/90 0 0 0 25 10 10 1 0 15
Mirjeta Rexhaj 07238/09 5 0 0 25 10 0 5 0 15
Taulanta Kryeziu   0 0 0 0 40 0 5 0 15
Arben Mulaku   0 0 0 25 10 0 10 0 15
Venera Bicaj 07300/08 5 0 0 10 5 5 19 0 15
Valir Krasniqi 07384/08 10 0 0 15 1 10 5 0 14
Valentina Imeraj 07117/04 0 0 0 10 5 5 9 5 11
  07139/06 0 0 0 20 5 0 5 0 10
Reshat Kuka 07191/02 0 0 0 15 10 0 5 0 10
Bedri Gllareva 3983/99 5 0 0 1 10 5 5 0 9
Neki Emra 4439/00 0 0 0 25 0 0 0 0 8
Diamant Selaj   5 0 0 10 10 0 0 0 8
Izet Hoti 4591/07 10 0 0 15 0 0 0 0 8
Njomza Shehu   20 0 0 0 1 0 1 0 7
Gijasi Spanca 07133/07 0 0 0 20 1 0 0 0 7
Betim Sejdiu 07138/07 0 0 0 20 0 0 0 0 7
Krenar Thaçi   0 0 0 15 0 0 5 0 7
Astrit Trolli 07233/02 0 0 0 5 1 0 5 0 4
Faruk Shabani 07158/06 0 0 0 0 5 0 5 0 3
Liridon Krasniqi 07172/08 5 0 0 0 0 0 0 0 2
Trim Tërnava 07392/08 0 0 0 0 0 0 5 0 2
Valentina Hoti 4322/00 0 0 0 0 0 0 1 0 0
Besnik Dreni 07232/08 0 0 0 0 0 0 0 0 0
pa emër   0 0 0 0 0 0 0 0 0
Lulzim Qela 07171/09 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Florentinë Peci 06471/09 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Burim Bela 4336/00 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Albulena Hasanmetaj   0 0 0 0 0 0 0 0 0
Rexhai Iseni 4159/99 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Arben Kastrati   0 0 0 0 0 0 0 0 0
Rezultati është kalues nëse Total≥50, me kusht Total≥40.
Prof. Avni Skeja: Pjesa e dytë do të mbahet me 13.07.2011 (Mk.) në ora 10:00.
Lavdim Kurtaj: Pjesa e dytë do të mbahet me 15.07.2011 (Pr.) në ora 12:00.
04

07.07.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet e Rregullimit Automatikpër afatin Qershor 2011 (28.06.2011, 06.07.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ilir Gjoklaj

7362/08

100

15

50

55

Leutrim Gruda

7179/07

100

40

80

(73)

Trim Klaiqi

7205/07

30

50

55

45

Rinor Berisha

7160/09

100

21

100

74

Leonora Januzaj

7135/04

100

26

10

45

Festim Hasani

7211/07

40

21

55

39

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 13.07.2011 10:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

20.05.2011

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Prill 2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

 

Detyra Nr.

S2

Nota

K

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Muharrem Mehmeti

7358/08

38

+5

1

1

0.5

0+

0.5

0.5

0+

1

1

0.5

60

6

Salihe Berisha

7168/08

37

+5

1

1

1

0+

0.5

1

0.5

1

1

0.5

75

6

Valon Blakaj

7009/09

68

 

0.5

1

1

1

0+

1

1

1

1

1

85

8

Ejup Hoxha

7335/09

50

 

1

1

1

0+

1

1

1

1

0+

0.5

75

7

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

09.05.2011

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Prill 2011 (07.05.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Valon Provolija

07234/05

0

5

0

2

Adil Sylqa

 

1

0

0

0

Afrim Bajraktari

07141/06

0

0

20

7

Aida Berisha

07224/08

50

30

0

27

Suzana Rexha

07122/07

30

30

10

23

Fjolla Nura

07101/07

1

1

0

1

Bedri Gllareva

3983/99

50

0

1

17

Linda Emra

 

20

0

10

10

Fjolla Malazogu

07112/07

20

0

0

7

Gentian Doli

07127/06

50

30

20

33

Miftar Fejza

 

50

30

10

30

Kaltrina Krasniqi

 

50

10

10

23

Durim Gjoshi

07197/08

60

30

10

33

Agon Mala

07269/07

50

20

10

27

Astrit Doli

07133/06

0

30

1

10

Ardita Mani

07219/07

10

1

1

4

Salihe Berisha

07168/08

80

30

1

37

Muharrem Mehmeti

07358/08

80

30

5

38

Saranda Bytyqi

07158/08

50

30

10

30

Xhevat Kapiti

07203/07

0

1

0

0

Qendresa Haraqia

07179/08

50

0

30

27

Egzona Pantina

07157/09

80

90

1

57

Ejup Hoxha

07335/09

70

80

1

50

Mentor Husaj

07233/09

60

30

10

33

Valon Blakaj

07009/09

80

30

95

68

Mimoza Zahiri

07162/08

30

50

40

40

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

(L.K.: Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 17.05.2011 ora 14:15.)

 

 

Lavdim Kurtaj

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

16.04.2011

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Mars/Prill 2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

Detyra Nr.

S2

Nota

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Izedin Hoti

7229/07

40

0

-

-

0+

-

-

-

-

-

-

0

5

Vlera Memishi

7084/07

65

1

1

1

0+

1

0.5

0.5

1

1

0.5

75

8

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

07.04.2011

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin e Mars/Prill 2011 (05.04.2011):

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Izedin Hoti

7229/07

5

85

30

40

Vlera Memishi

7084/07

5

100

90

65

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 12.04.2011 ora 14:15.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

18.02.2011

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet e Rregullimit Automatik" për afatin e Janarit 2011 mbajtur me 16.02.2011 (11.02.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Kushtrim Rashani

7156/05

100

70

80

83

Kreshnik Hoti

7359/08

90

30

30

50

Ilir Gjoklaj

7362/08

65

0

0

22

Burim Krasniqi

7159/05

90

0

100

63

Trim Klaiqi

7205/07

60

20

20

33

Lutrim Gruda

7179/07

85

80

80

82

Hajdin Zhdrella

7122/03

90

0

80

57

Fation Zeka

 

65

70

80

72

Festim Hasani

7211/07

80

5

70

52

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin e Janarit 2011 mbajtur me 16.02.2011 (11.02.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Leonora Jonuzaj

7135/04

0

70

40

37

Taxhidin Kadiri

 

0

100

40

47

Arment Rrahmani

 

0

80

60

47

Genc Sejdiu

7376/08

5

80

20

35

Valbona Shkodra

7243/07

10

90

70

57

Ali Krasniqi

7208/08

0

80

40

40

Betim Maloku

7157/09

20

95

100

72

Fatlindë Musliu

7302/07

20

70

70

53

Granit Mahmuti

7222/08

0

90

30

40

Blerina Bedra

7213/08

10

90

20

40

Fatos Gashi

7265/08

5

80

40

42

Gent Gashi

7158/09

0

100

100

67

Arba Islami

7085/07

0

100

40

47

Rinor Berisha

7160/09

50

100

80

77

Mimoza Zahiri

 

0

90

60

50

Merita Shaqiri

7198/08

2

100

20

41

Venera Bicaj

7300/08

10

0

20

10

Edvina Jashenica

7127/07

0

60

20

27

Lirim Shabani

7070/05

20

70

40

43

Flamur Abazi

7243/08

5

100

40

48

Aida Berisha

7224/08

0

90

0

30

Saranda Bytyqi

7158/08

20

30

5

18

Besim Zejnullahu

 

0

60

25

28

Isa Morina

7238/08

0

80

20

33

Besfort Shaloja

7099/05

0

80

10

30

Gentian Doli

7127/06

0

70

25

32

Vlera Memishi

7084/07

0

60

0

20

Salihe Berisha

7168/08

0

70

0

23

Gresa Zeqiri

7111/07

0

90

40

43

Fisnik Magashi

7234/08

0

80

0

27

Faruk Shabani

7158/06

0

0

20

7

Bashkim Statovci

7019/01

0

50

55

35

Besnik Koca

7232/07

0

0

20

7

Miftar Fejza

7216/07

0

50

0

17

Astrit Komani

7361/08

0

50

0

17

Ferihane Aliji

7132/07

0

60

0

20

Vildona Pdrimçaku

7355/08

0

0

20

7

tjerët ose kanë abstenuar ose i kanë 0 pikë.

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 28.02.2011 ora 12:00.

 

Prof. Avni Skeja

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

11.11.2010

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Tetorit 2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

Detyra Nr.

S2

Nota

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Lirim Shabani

7070/05

42

0.5

-

-

0+

-

-

-

-

-

-

0

5

Kushtrim Abazi

7287/07

50

1

0.5

1

0+

0

1

1

0+

0.5

0.5

50

6

Ilir Gjoklaj

7362/08

70

1

1

1

0+

1

1

0

0+

0.5

0+

55

7

Ragit Maliqi

7135/07

73

1

0+

1

0+

1

0.5

1

0.5

1

1

70

8

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 05.11.2010

Kopja e afatit të provimit dhe zgjidhjet për afatin e provimit Tetorit 2010 mund të merren në fund të faqes.

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

05.11.2010

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin e Tetorit 2010 (31.10.2010):

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Lirim Shabani

7070/05

35

20

70

42

Lirim Jusufi

7299/07

0

35

40

25

Kushtrim Abazi

7287/07

10

35

80

42

Ilir Gjoklaj

7362/08

20

100

90

70

Agon Mala

7269/07

5

35

40

27

Ragit Maliqi

7135/07

95

95

30

73

Vlera Memishi

7084/07

0

50

20

23

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 10.11.2010 ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

05.10.2010

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Shtator 2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

Detyra Nr.

S2

Nota

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Orges Tafilaj

7202/08

73

1

1

1

0.5

1

1

1

1

1

1

95

9

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

29.09.2010

Kopja e afatit të provimit dhe zgjidhjet për afatin e provimit Shtator 2010 mund të merren në fund të faqes.

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

29.09.2010

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin e Shtatorit 2010 (28.09.2010):

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Urim Jusufi

7299/07

0

0

0

0

Ragit Maliqi

7135/07

0

45

0

15

Ilir Gjoklaj

7362/08

0

30

0

10

Salihe Berisha

7168/08

0

90

20

37

Saranda Bytyqi

7158/08

0

55

20

25

Fisnik Muhaxheri

7245/07

0

45

50

32

Petrit Kastrati

7524/08

10

30

30

23

Agon Mala

 

0

15

30

15

Orges Tafilaj

7202/08

60

80

80

73

Kushtrim Abazi

7287/07

0

60

30

30

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 01.10.2010 ora 09:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

10.07.2010

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Qershor 2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

Detyra Nr.

S2

Nota

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Saranda Bytyqi

7158/08

51

1

1

1

0.5

1

0

0.5

0+

0

0+

50

6

Kushtrim Morina

7157/08

61

0

1

0.5

0

1

1

0.5

0.5

0.5

0.5

55

6

Shkumbin Husaj

7157/07

49

0.5

1

1

0

0.5

0.5

1

0

0

1

55

6

Isuf Tredhaku

7159/08

85

1

1

1

0

0.5

1

1

0.5

0

1

70

8

Ilir Gërdellaj

7246/08

52

0.5

1

1

0

0.5

1

1

0.5

1

0.5

70

7

Ragit Maliqi

7135/07

67

1

1

1

0.5

0.5

0

1

0.5

0

1

65

7

Orges Tafilaj

7202/08

42

0.5

1

1

0

0+

1

0.5

0.5

1

1

65

6

Yllka Isufi

7199/07

56

0.5

1

1

0

0

1

0.5

0

0

1

50

6

Hafize Mulaj

7289/07

52

1

1

1

0.5

1

0+

0.5

0

0

0+

50

6

 

Shiqimi i punimit mund bëhet Hanën, 12.07.2010, ora 11:30-12:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

05.07.2010

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Qershorit 2010 (29.06.2010):

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Kushtrim Abazi

7287/07

0

40

50

30

Fisnik Muhaxheri

7245/07

0

0

30

10

Saranda Bytyqi

7158/08

2

60

90

51

Kushtrim Morina

7157/08

2

85

95

61

Shkumbin Husaj

7157/07

2

45

100

49

Isuf Tredhaku

 

100

100

55

85

Petrit Kastrati

 

2

20

50

24

Ilir Gërdellaj

7246/08

2

100

55

52

Ragit Maliqi

7135/07

2

100

100

67

Orges Tafilaj

7202/08

2

35

90

42

Yllka Isufi

7199/07

2

75

90

56

Hafize Mulaj

7289/07

0

75

80

52

Salihe Berisha

7168/08

2

9

100

36

Isa Morina

7238/08

2

2

100

35

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 08.07.2010 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

13.04.2010

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Prill 2010:

 

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Leon Ademi

7357/08

68*

75*

70*

71*

Salihe Berisha

7168/08

40

0

50

30

Nuri Berisha

7377/08

40

20

90

50

Muharrem Mehmeti

7358/08

5

5

30

13

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 20.04.2010 ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

12.03.2010

 

Rezultatet e testit final nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

 

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

S1

Detyra Nr.

S2

Nota

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Hafize Mulaj

7289/07

50

0

1

1

0+

0

0

0

1

0.5

0+

35

5

Qendresa Prokshi

7263/07

77

0.5

1

1

0.5

0+

0+

0+

1

1

0+

50

7

Yllka Isufi

7199/07

66

0+

1

1

0

0

0+

0

0+

1

0+

30

5

Ilir Gërdellaj

7246/08

(50)

(1)

0.5

1

0

0+

0.5

0

1

0+

0.5

35

5

Kushtrim Mehmeti

7278/07

66

0.5

1

1

0+

0

0+

0

1

1

1

55

7

Trim Klaiqi

7205/07

45

0

0

0

0+

0

0

0

0

0

0

0

5

Shkumbin Husaj

7157/07

53

0

1

1

0+

0

0

0

1

1

0+

40

5

Blerta Musliu

7186/08

48

0

0

0

0+

0

0

0

0

0

0

0

5

Saranda Bytyqi

7158/08

58

0.5

0.5

1

0+

0+

0

0

1

1

0

40

5

Ragit Maliqi

7135/07

62

1

0+

0+

0.5

0+

0

0

1

0.5

0+

30

5

Nuri Berisha

7377/08

41

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

5

Leon Ademi

7357/08

71

1

1

1

0

1

0.5

0.5

1

1

0

70

8

 

Shiqimi i punimit mund bëhet Martën, 16.03.2010, ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Automatika" për afatin Janar 2010:

 

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Hafize Mulaj

7289/07

0

80

70

50

Qendresa Prokshi

7263/07

70

100

60

77

Isa Morina

7238/08

51

10

40

34

Adelinë Syla

7149/07

2

80

20

34

Yllka Isufi

7199/07

63

100

35

66

Ilir Gërdellaj

7246/08

69

40

12

40

Fisnik Muhaxheri

 

1

10

12

8

Orges Tafilaj

7202/08

52

6

0

19

Kushtrim Mehmeti

7278/07

78

50

70

66

Lirim Shabani

7070/05

50

0

10

20

Trim Klaiqi

7205/07

61

40

35

45

Shkumbin Husaj

7157/07

39

50

70

53

Hadi Jashari

7276/07

40

0

15

18

Blerta Musliu

7186/08

53

51

40

48

Saranda Bytyqi

7158/08

44

100

30

58

Ragit Maliqi

7135/07

80

100

5

62

Kushtrim Abazi

7287/07

5

45

40

30

Kreshnik Hoti

7359/08

45

0

30

25

Nuri Berisha

7377/08

63

50

10

41

(pa emër)

/07

37

5

5

16

Ilir Gjoklaj

7362/08

32

45

20

32

Leon Ademi

7357/08

68

75

70

71

Kushtrim Morina

7157/08

53

30

20

34

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 10.03.2010 ora 16:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

Files for Download: Exams and Solutions.

 

AUT-2011.05.07-EXA.pdf AUT-2011.05.07-EXA.pdf
Size : 430.5 Kb
Type : pdf
AUT-2011.05.07-SOL.pdf AUT-2011.05.07-SOL.pdf
Size : 2048.083 Kb
Type : pdf
 
 
AUT-2011.02.11-EXA.pdf AUT-2011.02.11-EXA.pdf
Size : 84.697 Kb
Type : pdf
AUT-2011.02.11-SOL.pdf AUT-2011.02.11-SOL.pdf
Size : 135.276 Kb
Type : pdf
 
 
AUT-2010.10.31-EXA.pdf AUT-2010.10.31-EXA.pdf
Size : 480.312 Kb
Type : pdf
AUT-2010.10.31-SOL.pdf AUT-2010.10.31-SOL.pdf
Size : 2022.316 Kb
Type : pdf
 
 
AUT-2010.09.28-EXA.pdf AUT-2010.09.28-EXA.pdf
Size : 0.499 Kb
Type : pdf
AUT-2010.09.28-SOL.pdf AUT-2010.09.28-SOL.pdf
Size : 3.49 Kb
Type : pdf
 
 
AUT 2010.03.10 TF.pdf AUT 2010.03.10 TF.pdf
Size : 0.544 Kb
Type : pdf
 
 
 

Make a free website with Yola