Lavdim - DCS

 

                    Digital Control Systems                   

 

  Syllabus

 
 
04

13.02.2019

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Janar 2019 (08.02.2019):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Erjon Shala

 

25

80

56

54

Ritmir Skovrça

 

70

90

81

80

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

10.09.2018

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Shtator 2018 (07.09.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Adriana Zeqiri

137268

 

 

 

abs.

Albane Feka

143651

40

10

100

50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45). Pjesa përfundimtare e provimit do mbahet 17.09.2018 11:30.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

05.06.2018

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Maj 2018 (31.05.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

pa emër

 

0

0

20

7

Erdon Beqiri

 

90

5

70

55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

10.05.2018

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Prill 2018 (03.05.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Erdon Beqiri

134503

51

25

0

25

Blerim Berisha

140701110005

52

75

90

72

Rigon Çaka

140701110038

52

75

70

66

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45). Pjesa përfundimtare e provimit do mbahet 18.05.2018 12:30.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

22.02.2018

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Janarit 2018 (22.02.2018, 02.02.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Adriana Zeqiri

137268

45

5

0

20

Albane Feka

143651

45

5

0

20

Lenita Shehu

127265

60

80

0

47

Arbnor Haxhiu

134475

40

75

60

58

Dan Lekaj

140701110002

50

50

60

53

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

26.11.2017

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet digjitale të rregullimit" për afatin e Nëntorit 2017 (26.11.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë

Albane Feka

143651

28

Adriana Zeqiri

137268

28

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

26.09.2017

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet digjitale të rregullimit" për afatin e Shtatorit 2017 (25.09.2017, 08.09.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë

Besfort Syla

 

88

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

18.07.2017

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet digjitale rregullimitpër afatin Qershor 2017 (18.07.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Nota

1.

2.

3.

Njomza Nila

 

 

 

 

7

Blerina Surdulli

 

 

 

 

8

Liridona Ajeti

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

06.07.2017

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Qershorit 2017 (16.06.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Fatos Gashi

 

67

 

Liridona Ajeti

 

57

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

31.05.2017

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Maj 2017 (Abs.) (24.05.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Miranda Mustafa

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

15.05.2017

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Prillit 2017 (28.04.2017, 11.05.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Miranda Mustafa

 

 

 

 

5

Vlora Zeneli

 

 

 

 

5

Liridona Ajeti

144557

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

30.04.2017

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Prillit 2017 (28.04.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Egzonë Rama

 

75

100

10

62

Miranda Mustafa

 

50

100

10

53

Vlora Zeneli

 

100

30

20

50

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

31.03.2017

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Marsit 2017 (29.03.2017 (17.03.2017)):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Njomza Nila

134485

30

20

85

45

Blerina Surdulli

151993

30

30

85

48

Selmon Gecaj

123863

30

30

75

45

Fatos Gashi

 

30

50

0

27

Florentinë Selimi

121172

30

30

75

45

Vlora Zeneli

 

30

0

85

38

Miranda Mustafa

 

30

30

30

30

Egzonë Rama

 

30

30

30

30

Liridona Ajeti

144557

50

50

70

57

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

15.02.2016

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Janarit 2016 (22.01.2016):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ledjon Behluli

153443

100

100

100

100

Fisnik Kaçiu

143594

80

20

100

67

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

23.06.2015

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Qershorit 2015 (19.06.2015):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ermal Berisha

07276/11

51

60

85

65

Faton Mehmeti

143452

52

70

100

74

Reis Abullahi

 

65

70

85

73

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa përfundimtare e provimit do mbahet 02.07.2015 10:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

05.04.2015

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Prillit 2015 (01.04.2015):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Dardan Kryeziu

07337/09

70

80

60

70

Dashnor Haxhijaj

07278/11

75

100

100

92

Ilir Rruci

07151/06

0

0

0

0

Mendim Hajdari

07275/11

70

100

100

90

 

 

 

 

 

 

Ilir Rruci

07151/06

45

40

60

48

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet më 08.04.201513:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

20.12.2014

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Dhjetorit 2014 (16.12.2014):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ilir Rruci

07151/06

5

5

60

23

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

20.10.2014

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Tetorit 2014 (18.10.2014):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ilir Rruci

07151/06

5

5

35

15

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

18.07.2014

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Qershor 2014 (13.06.2014):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ardian Beqa

 

80

20

40

47

Perparim Shala

 

90

50

40

60

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet më 21.07.201412:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

08.06.2014

Testi final do të mbahet më 20.06.2014 (Pr. 2) në 14:00


Lavdim Kurtaj.  

04

24.04.2014

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Prillit 2014 (19.04.2014):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ermir Krasniqi

07200/07

50

60

40

50

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet më 29.04.201411:15.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

22.02.2014

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin e Janarit 2014 (24.01.2014):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ermir Krasniqi

07200/07

10

15

5

10

Perparim Shala

07167/05

65

30

15

37

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 04.03.2014 në ora 11:15.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

15.02.2014

Provimi do të mbahet më 21.02.2014 në 15:00


Lavdim Kurtaj. 

04

15.12.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin e Dhjetorit 2013 (07.12.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Florijana Belegu

07204/07

100

100

20

73

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 17.12.2013 në ora 17:15.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

11.06.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Qershorit 2013 (07.06.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Faruk Shabani

07158/06

5

60

70

45

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet më 20.06.2013 në 12:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 30.05.2013

Pjesa përfundimtare e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" do të mbahet me 04.06.2013 në ora 12:00.

 

Lavdim Kurtaj

04

28.05.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Majit 2013 (23.05.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ejup Hoxha

07335/09

100

5

90

65

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 31.05.2013 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 28.04.2013

Pjesa përfundimtare e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" do të mbahet me 07.05.2013 në ora 12:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

24.04.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Prillit 2013 (21.04.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Burim Surdulli

 

100

70

20

63

Trim Klaiqi

07205/07

90

0

70

53

Ilir Gjoklaj

07362/08

90

51

30

57

Skender Lezi

07340/09

100

45

70

72

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 30.04.2013 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

01.04.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Marsit 2013 (28.03.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Burim Surdulli

07170/02

0

95

5

33

Ilir Gjoklaj

07362/08

0

30

40

23

Skender Lezi

07340/09

0

30

10

13

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

25.01.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Janarit 2013 (25.01.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Ilir Gjoklaj

07362/08

0

10

75

28

Burim Surdulli

07170/02

0

10

5

5

Florijana Belegu

07204/07

0

10

5

5

Astrit Komani

07361/08

50

70

75

65

Muharrem Mehmeti

07358/08

0

60

75

45

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 05.02.2013 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

17.12.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin e Dhjetorit 2012, të mbajtur me 07.12.2012:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Arben Mulaku

07119/06

60

 

Burim Krasniqi

07159/05

45

 

Arlinda Rexhaj

 

52

 

Festim Hasani

 

60

 

Ardita Mani

07219/07

47

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 21.12.201210:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

03.11.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Tetorit 2012 (03.11.2012):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Burim Krasniqi

 

0

0

0

0

Arben Mulaku

 

50

5

0

18

Yllka Isufi

07199/07

50

60

70

60

Xhevat Kapiti

07203/07

50

5

100

52

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 09.11.201212:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

07.09.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Shtatorit 2012 (07.09.2012):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Arben Mulaku

 

10

0

35

15

Ardita Mani

07219/07

10

10

40

20

Kreshnik Hoti

 

90

0

45

45

Fikret Maliqi

07184/07

80

10

45

45

Xhevat Kapiti

07203/07

80

10

10

33

Yllka Isufi

07199/07

80

10

10

33

Arlinda Rexhaj

 

5

10

30

15

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 18.09.2012 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

07.07.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Qershor 2012 (22.06.2012):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Leonora Januzaj

 

30

5

100

45

Xhevat Kapiti

07203/07

0

5

100

38

Yllka Isufi

 

0

5

100

38

Rinor Berisha

07160/09

60

60

100

73

Ardita Mani

07219/07

30

10

10

17

Arlinda Rexhaj

 

0

0

0

0

Arben Mulaku

 

0

0

0

0

Fikret Maliqi

07184/07

0

0

0

0

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 13.07.2012 në ora 14:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

06.05.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Prill 2012 (05.05.2012):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Rinor Berisha

07160/09

40

5

10

18

Sevdaim Zeneli

07151/02

100

75

100

92

Rexhep Rexhepi

07205/05

100

55

5

53

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet me 16.05.2012 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

01.04.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Mars 2012 (31.03.2012):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Argjend Hasani

7191/07

45

85

60

63

Fation Zeka

7201/07

15

75

60

50

Bajram Berisha

7208/01

90

5

60

52

Yllka Isufi

 

0

5

0

2

Trim Klaiqi

 

0

0

0

0

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

18.02.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Janar 2012 (20.01.2012):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Valon Fetahu

7147/02

0

0

0

0

Yllka Isufi

 

0

0

0

0

Rexhep Rexhepi

 

0

0

0

0

Bajram Berisha

7208/01

0

0

0

0

Rinor Berisha

7160/09

42

65

50

52

Fation Zeka

7201/07

20

60

5

28

Argjend Hasani

7191/07

30

55

5

30

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

15.01.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" për afatin Dhjetor 2011 (17.12.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

20

30

50

33

Fation Zeka

7201/07

0

30

70

33

Ferit Hashani

 

60

10

90

53

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

30.10.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Tetor 2011 (29.10.2011):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

0

50

40

30

Ferit Hashani

 

50

20

40

37

Leon Ademi

7357/08

80

50

95

75

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 04.11.201112:30.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

07.10.2011

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Shtatorit 2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Vedat Simnica

07168/02

5

 

Leon Ademi

07357/08

5

 

Leutrim Gruda

07179/08

7

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

21.09.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Shtator 2011 (09.09.2011), mbajtur me 16.09.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Sevdaim Zeneli

7151/02

0

0

0

0

Vedat Simnica

7168/02

100

0

40

47

Bajram Berisha

7208/01

100

0

20

40

Ferit Hashani

 

100

5

15

40

Leutrim Gruda

7179/07

80

80

30

63

Leon Ademi

7357/08

100

50

35

62

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 26.09.201117:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

26.06.2011

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Qershorit 2011, mbajtur me 23.06.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Vesa Grezda

 

6

 

Diellëza Ukaj

07220/07

6

 

Hajdin Zhdrella

07122/03

6

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

14.06.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Qershor 2011, mbajtur me 10.06.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

0

0

0

0

Sevdaim Zeneli

7151/02

0

0

0

0

Vedat Simnica

7168/02

20

0

0

7

Ferit Hashani

 

20

10

0

10

Diellëza Ukaj

7220/07

30

50

60

47

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 23.06.2011 12:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

20.05.2011

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Prill 2011, mbajtur me 18.05.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Kushtrim Rashani

7156/05

6

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

08.05.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Prill 2011, mbajtur me 07.05.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Kushtrim Rashani

7156/05

0

70

100

57

Hajdin Zhdrella

7122/03

0

45

95

47

Vedat Simnica

7168/02

0

1

30

10

Diellëza Ukaj

7220/07

0

20

80

33

Sevdaim Zeneli

7151/02

0

20

25

15

Vesa Grezda

7165/05

0

55

80

45

Bajram Berisha

7208/01

0

10

31

14

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 17.05.2011 14:15.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

20.03.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin Mars/Prill 2011, mbajtur me 18.03.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

0

10

29

13

Kushtrim Rashani

7156/05

0

38

60

33

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

22.01.2011

Kopja e afatit të provimit dhe zgjidhjet për afatin e provimit Janarit 2010 mund të merren në faqen hyrëse (Home) ose në fund të faqes.

04

22.01.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Janarit 2011, mbajtur me 21.01.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Vedat Simnica

7168/02

0

0

0

0

Bajram Berisha

7208/01

0

0

0

0

Diellëza Ukaj

7220/07

0

0

0

0

Kushtrim Rashani

 

49

5

50

35

Bjonda Alija

7198/07

32

5

100

46

Dreni Bejtullahu

7199/05

5

80

100

62

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

30.12.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Dhjetorit 2010, mbajtur me 28.12.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

10

5

72

29

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 05.10.2010

Kopja e afatit të provimit dhe zgjidhjet për afatin e provimit Shtator 2010 mund të merren në fund të faqes.

 

04

05.10.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Shtatorit 2010, mbajtur me 01.10.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

0

0

0

0

Vedat Simnica

7168/02

0

20

50

23

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 20.09.2010

Provimi nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit", afati Shtator 2010, do të mbahet me 01.10.2010 (Pr4) në ora 09:00.

Lavdim Kurtaj

 

 

04

10.07.2010

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Qershor 2010, mbajtur me 10.07.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Atdhe Neziri

7158/01

6

 

Agon Kujtimi

7138/03

6

 

Rinor Jëlliqi

7114/03

6

 

Durim Krasniqi

7198/05

6

 

Rifat Krasniqi

7163/02

6

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

02.07.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Qershorit 2010, mbajtur me (01.07.2010) 02.07.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Vedat Simnica

7168/02

20

10

70

33

Bajram Berisha

7208/01

20

5

10

8

Atdhe Neziri

7158/01

80

10

60

50

Agon Kujtimi

7138/03

80

10

70

53

Rinor Jëlliqi

7114/03

80

10

70

53

Durim Krasniqi

7198/05

70

10

70

50

Rifat Krasniqi

7163/02

82

0

70

51

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45). Pjesa e dytë e provimit mbahet me 08.07.2010 ora 12:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

13.04.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Prillit 2010, mbajtur me 11.04.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

0

0

10

3

Vedat Simnica

7168/02

0

0

0

0

Durim Krasniqi

7198/05

0

50

5

18

Agon Kujtimi

7138/03

0

50

5

18

Rinor Jëlliqi

7114/03

0

5

55

20

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

20.02.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale Rregullimitpër afatin e Janarit 2010, mbajtur me 15.02.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

7208/01

5

5

100

37

Drita Durmishi

7162/01

5

70

100

58

Atdhe Neziri

7158/01

5

45

100

50

Rinor Jëlliqi

7114/03

5

60

100

55

Agon Kujtimi

7138/03

5

60

100

55

Vedat Simnica

7168/02

5

70

100

58

Durim Krasniqi

7198/05

5

60

100

55

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa e dytë e provimit do mbahet me 25.02.2010 (e Enjte) ora 14:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

27.09.2009

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" ("Sistemet Diskrete në Automatikë") për afatin e Shtatorit 2009, të mbajtur me 26.09.2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Durim Krasniqi

7198/05

10

20

5

12

Vedat Simnica

7168/02

60

0

10

23

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

21.07.2009

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" ("Sistemet Diskrete në Automatikë") për afatin e Qershorit 2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Caner Topko

7250/05

7

 

Bajram Berisha

7208/01

5

 

Arjetë Maraj

7176/01

6

 

Velime Sinani

3865/98

6

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Bekim Sejfullahu

612/94

6

 

Luan Hoxha

1655/95

6

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

28.06.2009

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" ("Sistemet Diskrete në Automatikë") për afatin e Qershorit 2009, të mbajtur me 27.06.2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Caner Topko

7250/05

40

80

60

60

Bekim Sejfullahu

612/94

40

100

0

47

Bajram Berisha

7208/01

60

0

80

47

Luan Hoxha

1655/95

10

100

50

53

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 45).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 03.07.2009, në ora 17:00.

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Bujar Gashi

1341/93

10

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

23.05.2009

Rezultatet e provimit nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" ("Sistemet Diskrete në Automatikë") për afatin e Prillit 2009, të mbajtur me 22.05.2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Arjetë Maraj

7176/01

5

 

Valon Fetahu

 

-

 

Loreta Gashi

7156/02

7

 

Esat Balaj

7138/04

7

 

Velime Sinani

3865/98

5

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

10.05.2009

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Sistemet Digjitale të Rregullimit" ("Sistemet Diskrete në Automatikë") për afatin e Prillit 2009, të mbajtur me 05.05.2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Luan Hoxha

1655/95

0

0

0

0

Arjetë Maraj

7176/01

40

100

60

67

Valon Fetahu

 

40

100

30

57

Loreta Gashi