Lavdim

 

                    Mikroprocesorët dhe Mikrokompjuterët                   

 

Syllabus

 
 
 
 

Lista e projekteve nga lënda "Mikroprocesorët dhe mikrokontrollerët" për gjeneratën 2018/2019

Nr.

Grupi

Titulli i projektit

1.

1P

Magnetometri dhe busulla elektronike me HMC5883L

(MODBUS RTU)

2.

13P

Magnetometri dhe busulla elektronike me HMC5883L

(MODBUS ASCII)

3.

7P

Magnetometri dhe matja e rrymës me HMC5883L

(MODBUS RTU)

4.

3P

Magnetometri dhe matja e rrymës me HMC5883L

(MODBUS ASCII)

5.

16P

Matja dhe regjistrimi i temperatures 2 e shumë pika me DS1820

(MODBUS RTU)

6.

2P

Matja dhe regjistrimi i temperatures 2 e shumë pika me DS1820

(MODBUS ASCII)

7.

17P

Matja dhe regjistrimi i nxitimit me MMA8452

(MODBUS RTU)

8.

20P

Matja dhe regjistrimi i nxitimit me MMA8452

(MODBUS ASCII)

9.

6P

HMI (Human-Machine-Interface) me TM1638

(MODBUS RTU)

10.

4P

FM Radio me TEA5767

(MODBUS ASCII)

11.

11P

Gjenerator i sinjaleve 0-40MHz me AD9850

(MODBUS RTU)

12.

12P

Gjenerator i sinjaleve 0-40MHz me AD9850

(MODBUS ASCII)

13.

8P

Hyrje/daljet nëpërmes Ethernet-it me ENC28J60

(MODBUS RTU)

14.

5P

Hyrje/daljet nëpërmes Ethernet-it me ENC28J60

(MODBUS ASCII)

15.

19P

Peshorja elektronike deri 2kg me HX711

(MODBUS RTU)

16.

14P

Peshorja elektronike deri 10kg me HX711

(MODBUS ASCII)

17.

18P

Matja e izoluar e rrymave deri 5A me ACS712

(MODBUS RTU)

18.

9P

Matja e izoluar e rrymave deri 5A me ACS712

(MODBUS ASCII)

19.

15P

Matja e kapacitetit dhe tastatura kapacitive me MPR121

(MODBUS RTU)

20.

10P

Matja e kapacitetit dhe tastatura kapacitive me MPR121

(MODBUS ASCII)

 

05.01.2019

                                                                                                            _____________________

                                                                                                                     Lavdim Kurtaj

 

27.11.2018

Testi i parë vlerësues do të ambahet më 30.11.2018 duke filluar në 16:30


Lavdim Kurtaj 


04

24.11.2018

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët" (24.11.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Lundrim Rexhepi

143535

 

 

11.60 (11.60)

Flakron Bajrami

153426

 

 

10.33 (10.33)

Valmir Duraku

155127

 

 

9.80 (10.20)

Albulena Murati

100703110007

 

 

12.93 (12.93)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 27.11.2018 në ora 12:30.

 

 

Lavdim Kurtaj.

 

 

 

24.10.2018

M&M 2018_2019 - Lista e studentëve për definimin e grupeve.pdf

Numrat çift nga lista e mësipërme do të jenë në G1 (ngjyra e gjelbërt) dhe ata tek në G2 (ngjyra e verdhë).

Grupet e ushtrimeve (G1A, G2A, G1B dhe G2B) përcaktohen nga kombinimi i ngjyrave në listë, si është caktuar në katër rreshtat e parë. 

Mësimi sipas këtyre grupeve fillon nga dt. 25.10.2018. 


Lavdim Kurtaj04

10.09.2018

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët" (05.09.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Agron Syla

150990

 

 

5.33 (5.33)

Vlera Pllana

150716110002

 

 

9.17 (9.17)

Blenda Gashi

140704110003

 

 

8.17 (8.77)

Rreze Morina

155137

 

 

14.33 (14.33)

Blerta Hasani

135900

 

 

12.50 (12.50)

Valmir Duraku

155127

 

 

2.80 (3.00)

Gentrit Xhema

135683

 

 

14.33 (14.33)

Mirdon Hoxha

Dif.

 

 

5.30 (5.50)

Gresa Llumnica

135885

 

 

13.23 (13.23)

Reshat Selmani

Dif.

 

 

1.13 (1.93)

Lundrim Rexhepi

143535

 

 

6.00 (6.60)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 12.09.2018 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

13.06.2018

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët" (13.06.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Vigan Krasniqi

124704

 

 

5.67 (5.67)

Valmir Duraku

155127

 

 

2.80 (2.80)

Eranda Vokshi

153284

 

 

1.83 (2.23)

Rreze Morina

155137

 

 

1.00 (1.00)

Adnan Sejdiu

 

 

 

-

Albane Feka

143651

 

 

10.03 (10.23)

Lorik Berisha

150714110061

 

 

9.47 (10.07)

Norik Osmani

126326

 

 

4.27 (5.07)

Blerta Hasani

135900

 

 

5.60 (5.60)

Liridona Vilaku

127934

 

 

12.10 (12.40)

Albulena Murati

100703110007

 

 

4.67 (6.07)

Meriton Gashi

154608

 

 

10.80 (11.60)

Edon Shaqiri

140704110032

 

 

9.13 (10.13)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 19.06.2018 në ora 11:00.

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

05.06.2018

Rezultatet e testit të final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët" (31.05.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Valmir Duraku

155127

 

 

3.00 (3.40)

Ardian Berisha

07013/06

 

 

9.83 (10.03)

Krenar Shatri

135406

 

 

12.43 (12.63)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 07.06.2018 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

08.05.2018

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët" (03.05.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Ardian Berisha

07013/06

 

 

2.43 (3.03)

Meriton Gashi

154608

 

 

8.10 (8.50)

Edon Shaqiri

140704110032

 

 

6.40 (6.60)

Krenar Shatri

135406

 

 

6.83 (7.03)

Dokleat Kollari

126841

 

 

10.83 (11.03)

Erudit Morina

150714110130

 

 

12.50 (13.30)

Liridona Vilaku

127934

 

 

7.10 (7.50)

Eriona Osaj

150714110022

 

 

14.00 (14.20)

Gentris Leci

150714110055

 

 

15.33 (15.53)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 10.05.2018 në ora 12:30.

 

 

Lavdim Kurtaj.

12.03.2018

Mbrojtja individuale e projekteve dhe pjesa përfundimtare e provimit për ata që e kanë paraqitur provimin në afatin e Janarit do të mbahet më 13.03.201812:00, kurse për të tjerët më 20.03.201812:00. Kusht është që pjesa me shkrim të jetë kaluese.  


Lavdim Kurtaj


08.03.2018

Për arsye objektive koha e fillimit për dorëzimin e projekteve zhvendoset në 12:00


Lavdim Kurtaj


07.03.2018

Dorëzimi i projekteve për grupet që nuk i kanë dorëzuar do të bëhet më dt. 09.03.2018 duke filluar në 11:00


Lavdim Kurtaj


11.02.2018

Dorëzimi i projekteve shtyhet për dt. 21.02.2018 duke fil5luar në 11:00 për grupin e 1-rë, 11:15 për grupin e 2-të, e kështu me radhë. 


Lavdim Kurtaj 


28.01.2018

Dorëzimi i projekteve do të bëhet më 12.02.2018 duke filluar në 11:00 për grupin e 1-rë, 11:15 për grupin e 2-të, e kështu me radhë. 


Lavdim Kurtaj 


22

08.02.2018

04.02.2018

Rezultatet e testit final të mbajtur më 31.01.2018. Mbrojtja individuale e projekteve dhe pjesa pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet më 15.02.2018 në 11:00.

 

29.01.2018

28.01.2018

2017/18           Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët

 

Gr.

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Ind.

Projekti

 

T1V (10) [15]

T2V (10) [15]

TF (20) [30]

 

 

Armina Maxhuriqi

 

 

 

7.00 (7.20)

1.33 (1.33)

10.08 (10.08)

 

 

Argjenda Dervisholli

 

 

 

3.00 (3.20)

4.83 (4.83)

 

 

 

Agon Hyseni

 

 

 

7.30 (7.50)

6.50 (6.70)

 

 

 

Arti Karahoda

 

 

 

6.80 (7.00)

3.50 (3.50)

 

 

 

Alban Sylejmani

 

 

 

10.00 (10.00)

3.33 (3.73)

 

 

 

Artan Zukaj

 

 

 

9.00 (9.00)

2.00 (2.00)

 

 

 

Aid Jashanica

 

 

 

10.00 (10.00)

3.00 (3.00)

 

 

 

Adriana Zeqiri

 

 

 

8.00 (8.00)

2.00 (2.00)

 

 

 

Albane Feka

 

 

 

9.00 (9.00)

0.33 (0.53)

 

 

 

Ari Meha

 

 

 

5.80 (5.80)

5.00 (5.20)

 

 

 

Arbër Shumolli

 

 

 

7.00 (7.00)

4.67 (4.67)

 

 

 

Arsim Osmani

 

 

 

3.00 (3.20)

1.67 (2.07)

 

 

 

Ardita Buzhala

 

 

 

8.00 (8.00)

5.00 (5.00)

11.50 (12.10)

 

 

Anitë Zejna

 

 

 

4.00 (4.20)

3.00 (3.00)

11.33 (11.73)

 

 

Avdirrahman Gegaj

 

 

 

8.00 (8.00)

3.67 (3.67)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bled Kastrati

 

 

 

7.00 (7.20)

1.33 (1.73)

8.25 (8.65)

 

 

Diellzë Reçica

 

 

 

8.00 (8.20)

5.00 (5.20)

 

 

 

Durim Rrustemi

 

 

 

6.00 (6.00)

4.33 (4.53)

10.17 (10.17)

 

 

Donika Krasniqi

 

 

 

6.00 (6.60)

2.00 (2.00)

 

 

 

Destan Kadiri

 

 

 

9.50 (9.50)

10.00 (10.00)

 

 

 

Edisa Mavraj

 

 

 

5.50 (5.90)

3.50 (3.50)

 

 

 

Edona Zeqiri

 

 

 

8.00 (8.00)

6.33 (6.53)

 

 

 

Eriona Osaj

 

 

 

6.60 (7.00)

3.00 (3.00)

 

 

 

Erudit Morina

 

 

 

4.60 (5.00)

4.00 (4.20)

8.83 (9.63)

 

 

Eduanë Thaçi

 

 

 

3.00 (3.40)

2.33 (2.53)

 

 

 

Erzen Gegaj

 

 

 

7.80 (8.00)

3.50 (3.70)

 

 

 

Edon Shaqiri

 

 

 

7.00 (7.00)

1.33 (1.33)

8.47 (9.07)

 

 

Egzon Korenica

 

 

 

10.00 (10.00)

2.33 (2.53)

 

 

 

Enes Hoxha

 

 

 

5.00 (5.20)

4.00 (4.20)

13.17 (13.57)

 

 

Elza Latifi

 

 

 

8.80 (8.80)

5.00 (5.00)

14.33 (14.33)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gentris Leci

 

 

 

8.50 (8.50)

2.50 (2.70)

 

 

 

Gent Bujupaj

 

 

 

7.00 (7.00)

4.00 (4.20)

 

 

 

Getoar Gaxherri

 

 

 

7.00 (7.20)

3.17 (3.37)

 

 

 

Granit Çaka

 

 

 

9.00 (9.00)

2.17 (2.37)

 

 

 

Gramos Thaqi

 

 

 

2.80 (3.00)

2.00 (2.00)

 

 

 

Gresa Krasniqi

 

 

 

6.80 (6.80)

4.00 (4.00)

 

 

 

Gojart Diellori

 

 

 

6.60 (6.80)

2.67 (2.87)

13.30 (13.90)

 

 

Gëzim Kuçi

 

 

 

7.40 (7.40)

4.00 (4.20)

 

 

 

Gentrit Rexhepi

 

 

 

3.00 (3.20)

4.67 (4.87)

 

 

 

Isen Bushi

 

 

 

7.00 (7.20)

1.33 (1.33)

7.13 (7.33)

 

 

Kreshnik Mehanja

 

 

 

2.00 (2.00)

0.33 (0.33)

 

 

 

Kushtrim Konushefci

 

 

 

6.50 (6.50)

2.33 (2.73)

7.92 (8.12)

 

 

Lundrim Mustafa

 

 

 

5.50 (5.70)

5.00 (5.20)

 

 

 

Lenita Shehu

 

 

 

5.00 (5.20)

5.00 (5.20)

11.47 (12.07)

 

 

Laureta Arifaj

 

 

 

6.00 (6.20)

4.67 (4.67)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liridona Vilaku

 

 

 

3.00 (3.20)

3.33 (3.53)

 

 

 

Lediana Shala

 

 

 

8.00 (8.00)

3.67 (3.87)

 

 

 

Premtim Ramadani

 

 

 

6.80 (7.00)

6.67 (6.67)

 

 

 

Pëllumb Mehmeti

 

 

 

4.50 (5.10)

2.33 (2.73)

 

 

 

Rexhep Hajdari

 

 

 

4.00 (4.00)

3.17 (3.17)

11.42 (11.62)

 

 

Rigon Çaka

 

 

 

7.00 (7.20)

7.00 (7.00)

 

 

 

Rina Selmani

 

 

 

9.50 (9.50)

4.00 (4.20)

 

 

 

Rilind Lipa

 

 

 

9.00 (9.00)

7.00 (7.00)

 

 

 

Rrezarta Mustafa

 

 

 

10.00 (10.00)

4.17 (4.17)

 

 

 

Tonit Biba

 

 

 

6.00 (6.40)

3.50 (3.50)

11.67 (12.07)

 

 

Urtinë Deskaj

 

 

 

4.50 (4.70)

1.00 (1.00)

 

 

 

Veton Rushiti

 

 

 

9.50 (9.50)

6.67 (6.87)

 

 

 

Vegim Karaçica

 

 

 

8.00 (8.20)

6.67 (6.87)

 

 

 

Valmirë Gllareva

 

 

 

9.00 (9.00

6.33 (6.33)

 

 

 

Ylli Bala

 

 

 

7.00 (7.20)

2.17 (2.57)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blenda Gashi

 

 

 

3.00 (3.40)

2.17 (2.17)

 

 

 

Blend Arifaj

 

 

 

9.30 (9.30)

6.33 (6.53)

 

 

 

Blend Mexhuani

 

 

 

7.30 (7.70)

6.67 (6.87)

 

 

 

Besar Shabani

 

 

 

6.00 (6.20)

2.33 (2.53)

 

 

 

Bardha Korqaj

 

 

 

7.00 (7.20)

7.33 (7.33)

 

 

 

Bardh Musa

 

 

 

7.00 (7.40)

5.33 (5.33)

 

 

 

Betim  Shala

 

 

 

3.40 (4.20)

5.67 (5.87)

 

 

 

Blerim Berisha

 

 

 

8.00 (8.00)

7.33 (7.33)

 

 

 

Albina Shaqiri

 

 

 

8.00 (8.40)

3.67 (3.67)

10.83 (10.83)

 

 

Arbër Emini

 

 

 

8.80 (8.80)

4.67 (4.87)

 

 

 

Ardian Ahmeti

 

 

 

7.50 (7.70)

4.67 (4.87)

 

 

 

Agron Sylaj

 

 

 

7.00 (7.00)

0.67 (0.67)

 

 

 

Agon Selimi

 

 

 

7.00 (7.20)

3.00 (3.00)

 

 

 

Agnesa Sylejmani

 

 

 

10.00 (10.00)

0.83 (0.83)

 

 

 

Argjent Podrimaj

 

 

 

4.00 (4.40)

2.17 (2.37)

7.67 (7.67)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fisnik F. Berisha

 

 

 

6.50 (6.50)

5.67 (5.67)

 

 

 

Fidiana Mujaj

 

 

 

5.50 (5.90)

4.17 (4.17)

 

 

 

Fjolla Zatriqi

 

 

 

4.00 (4.40)

3.33 (3.33)

8.13 (8.33)

 

 

Fjolla Beqiri

 

 

 

9.00 (9.00)

4.67 (4.87)

11.17 (11.17)

 

 

Floriana Babaj

 

 

 

7.50 (7.50)

6.33 (6.33)

 

 

 

Flakron Bajrami

 

 

 

5.50 (5.90)

3.00 (3.40)

 

 

 

Festim Hisenaj

 

 

 

6.00 (6.20)

1.00 (1.00)

10.17 (10.37)

 

 

Fisnik N. Berisha

 

 

 

7.80 (7.80)

0.83 (0.83)

8.22 (8.62)

 

 

Hajrush Istogu

 

 

 

6.50 (6.70)

2.67 (2.67)

10.33 (10.33)

 

 

Kastriot Dobratiqi

 

 

 

7.50 (7.70)

5.00 (5.20)

 

 

 

Lavdim Dulahi

 

 

 

5.80 (5.80)

3.00 (3.00)

10.33 (10.33)

 

 

Muharrem Rexhepi

 

 

 

6.00 (6.40)

4.67 (4.87)

 

 

 

Mirsad Rrahmani

 

 

 

6.00 (6.00)

5.00 (5.20)

 

 

 

Muhamed Gërguri

 

 

 

7.50 (7.50)

3.33 (3.53)

 

 

 

Ermir Morina

 

 

 

7.00 (7.20)

5.67 (5.67)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muhamet Kaçuri

 

 

 

8.50 (8.50)

4.83 (4.83)

 

 

 

Muhamet Krasniqi

 

 

 

9.00 (9.20)

4.33 (4.33)

 

 

 

Mirjeta Bytyqi

 

 

 

7.00 (7.20)

3.67 (3.87)

 

 

 

Miranda Morina

 

 

 

3.60 (4.00)

1.33 (1.33)

 

 

 

Malsore Bublaku

 

 

 

7.00 (7.20)

6.00 (6.20)

 

 

 

Meriton Gashi

 

 

 

5.60 (5.60)

2.67 (2.67)

7.55 (7.55)

 

 

Majlinda Haliti

 

 

 

6.00 (6.20)

3.83 (3.83)

 

 

 

Natyrë Sahiti

 

 

 

8.00 (8.00)

4.67 (5.07)

11.10 (11.30)

 

 

Synim Selimi

 

 

 

8.50 (8.70)

7.17 (7.37)

 

 

 

Sadri Shehu

 

 

 

6.00 (6.00)

 

 

 

 

Shkumbin Xheladini

 

 

 

8.00 (8.00)

2.67 (2.67)

 

 

 

Shkëlqim Rexhepi

 

 

 

10.00 (10.00)

1.33 (1.33)

 

 

 

Vleronë Islami

 

 

 

9.50 (9.50)

5.67 (5.87)

 

 

 

Vigan Gashi

 

 

 

7.00 (7.20)

4.33 (4.53)

 

 

 

Yllndrit Beka

 

 

 

6.00 (6.20)

3.67 (3.87)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zymer Gashi

 

 

 

6.00 (6.00)

2.33 (2.33)

10.25 (10.65)

 

 

Laureta Svarça

 

 

 

 

1.67 (1.87)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shpend Matusha

 

 

 

 

 

10.08 (10.28)

 

 

Arbnor Haxhiu

 

 

 

 

 

11.67 (11.87)

 

 

Rreze Morina

 

 

 

 

 

7.58 (7.58)

 

 

Eranda Vokshi

 

 

 

 

 

6.83 (6.83)

 

 

Ardian Berisha

 

 

 

 

 

4.33 (4.53)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arlind Hajdari

Diff.

 

 

 

 

12.33 (12.93)

 

 

Fortesa Vranja

Diff.

 

 

 

 

13.83 (13.83)

 

 

Arlind Kryeziu

Diff.

 

 

 

 

14.08 (14.08)

 

 

Edonis Hashani

Diff.

 

 

 

 

4.08 (4.48)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.01.2017

Testi i dytë vlerësues do të ambahet më 18.01.2018 duke filluar në 17:00


Lavdim Kurtaj 


06.12.2017

T1V do të mbahet më 07.12.2017 (e Enj.) në 18:00. 


Lavdim Kurtaj  


Lista e projekteve nga lënda "Mikroprocesorët dhe mikrokontrollerët" për gjeneratën 2017/2018

 

Nr.

Grupi

Titulli i projektit

1.

4

Ndriqimi i mençur për automatizimin e objekteve të banimit

 

2.

2

Loja "mastermind" me displei Mini 1.8 Inch Serial SPI TFT LCD (L1)

 

3.

5

Loja "mastermind" me displei Mini 1.8 Inch Serial SPI TFT LCD (L2)

 

4.

9

Loja "snake" me LCD grafik

 

5.

1

Sistemi laboratorik për regjistrim të karakteristikave për tranzistor dhe dioda

 

6.

8

Magnetometri dhe busulla elektronike

 

7.

7

Magnetometri me CYL49E dhe HX711 (24-bit A/D)

 

8.

6

Platforma virtuale e derës automatike me dy kapak e ngasur me BLDC

 

9.

3

Regjistrimi i trajektores së kaluar nga matjet e nxitimit

 

10.

 

 

 

 

 

30.11.2017

                                                                                                            _____________________

                                                                                                                     Lavdim Kurtaj

 

04

26.11.2017

Rezultatet e provimit nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët" për afatin e Nëntorit 2017 (26.11.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë [20]

Besfort Shala

161999

11.60 (11.60)

 

Ardian Berisha

07013/06

5.08 (5.08)

 

Taulant Skeraj

137225

11.10 (11.50)

 

Lorjana Paçarizi

144506

8.10 (8.30)

 

Fortesa Vranja

Dif.

2.83 (3.03)

 

Gazmend Lubovci

120930

11.60 (11.80)

 

Fatmire Gashi

120471

11.43 (11.63)

 

Arlind Hajdari

Dif.

4.67 (4.87)

 

Kushtrim Kamberi

122560

9.83 (10.03)

 

Arbnor Haxhiu

134475

5.67 (5.87)

 

Shpend Matusha

07229/01

3.87 (4.47)

 

Arlind Kryeziu

Dif.

7.83 (8.03)

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 29.11.2017 në ora 14:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

06.09.2017

Rezultatet e testit të final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët" të mbajtur më 06.09.2017:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Esma Kerolli

 

 

 

12.17 (12.37)

 

 

 

 

 

Ardit Bibaj

116988

 

 

13.15 (13.15)

Kushtrim Kasumaj

122460

 

 

12.00 (12.00)

Argjend Llumnica

137386

 

 

14.50 (14.50)

Anyla Dërmaku

143709

 

 

9.75 (10.15)

Bindi Çapriqi

137375

 

 

9.25 (10.05)

Arba Morina

135720

 

 

11.00 (11.00)

Drilon Kastrati

137191

 

 

13.50 (13.50)

Armend Bytyqi

117244

 

 

13.75 (13.75)

Egzona Reçica

135626

 

 

12.00 (12.00)

Kosovare Zullufi

153836

 

 

9.80 (10.20)

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 08.09.2017 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

21.06.2017

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët mbajtur 19.06.2017 (14.06.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Bindi Çapriqi

137375

 

 

3.07 (3.47)

Gentrit Shahini

143623

 

 

9.50 (10.10)

Krenare Tahiri

137233

 

 

9.92 (10.12)

Nora Beqiri

122949

 

 

10.30 (10.30)

Flutura Çerkini

120972

 

 

9.58 (10.18)

Kujtesa Memaj

137256

 

 

10.25 (10.25)

Ardit Bibaj

116988

 

 

8.75 (8.75)

Egzona Reçica

135626

 

 

5.58 (5.58)

Zana Sadiku

124539

 

 

11.00 (11.00)

Marigona Muli

122430

 

 

11.00 (11.00)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 22.06.2017 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj.

16.06.2017

Provimi nga lënda "Mikroprocesorët dhe mikrokontrollerët" për afatin e Qershorit 2017 do të mbahet më 19.06.2017 në ora 14:00.

 

Lavdim Kurtaj

04

30.04.2017

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët mbajtur 28.04.2017:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Egzona Reçica

135626

 

 

2.50 (2.90)

Xhemajl Bytyqi

135858

 

 

10.22 (10.22)

Andika Selmani

151771

 

 

10.85 (10.85)

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 02.05.2017 në ora 15:00.

 

 

Lavdim Kurtaj.

19.03.2017

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit për gjeneratën 2016/2017 do të mabhet më 23.03.2017 në ora 10:00.

 

Lavdim Kurtaj


04

19.03.2017

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët mbajtur 17.03.2017:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum

T1V

Sum

T2V

Sum

TF (20) [30]

Kurbin Ademaj

153804

 

 

12.33 (12.53)

Egzon Pllana

120506

 

 

9.60 (10.00)

Arbër Dedaj

151053

 

 

10.25 (10.45)

 

 

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 22.03.2017 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj.

15.02.2017

Për shkak të konflikteve me provime të Afatit të Janarit termini për dorëzimin e projekteve shtyhet për dt. 27.02.2017 duke filluar në 12:00. Grupi i I-rë do të jetë në 12:00 dhe me radhë, nga 15 min për çdo grup. 


13.02.2017

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit shtyhet për dt. 14.02.2017 në ora 14:00.

 

05.02.2017

Termini i vetëm për dorëzimin e projekteve shtyhet për dt. 16.02.2017 duke filluar në 12:00. Grupi i I-rë do të jetë në 12:00 dhe me radhë, nga 15 min për çdo grup. 

24.01.2017

Termini i vetëm për dorëzimin e projekteve është 09.02.2017 duke filluar në 12:00. Grupi i I-rë do të jetë në 12:00 dhe me radhë, nga 15 min për çdo grup. 


Lavdim Kurtaj 


22

05.02.2017 - Rezultatet e Testit Final të mbajtur më 25.01.2017

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 13.02.2017 në ora 13:00.

 

22.01.2016 - (T2V)

15.12.2016 - (T1V)

2016/17           Mikroprocesorët dhe Mikrokontrollerët

 

Gr.

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Ind.

Projekti

 

T1V (10) [15]

T2V (10) [15]

TF (20) [30]

 

1

Albiana Bajrami

 

 

 

5.80 (6.20)

4.25 (4.45)

 

 

 

Erjona Miftari

 

 

 

 

 

 

 

 

Diell Boshanjku

 

 

 

7.00 (7.20)

7.00 (7.20)

 

 

 

Andika Selamni

 

 

 

2.00 (2.20)

7.25 (7.25)

 

 

 

Veton Gacaferi

 

 

 

5.00 (5.00)

6.75 (6.75)

 

 

 

Erjon Halili

 

 

 

7.80 (8.00)

9.00 (9.00)

 

 

 

Meriton Gashi

 

 

 

0.00 (0.40)

 

 

 

 

Shaban Shabani

 

 

 

6.00 (6.00)

6.50 (6.50)

 

 

 

Njomza Ibrahimi

 

 

 

4.00 (4.00)

6.25 (6.25)

 

 

 

Rigon Çaka

 

 

 

4.00 (4.20)

 

 

 

 

Elisabeth Grabanica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Fjolla Mahmutaj

 

 

 

8.00 (8.00)

7.75 (7.75)

 

 

 

Lindita Vrajolli

 

 

 

 

 

 

 

 

Flamur Berisha

 

 

 

8.00 (8.20)

7.25 (7.25)

 

 

 

Besfort Syla

 

 

 

10.00 (10.00)

5.50 (5.90)

 

 

 

Agnesa Rexhepi

 

 

 

5.00 (5.00)

5.50 (5.50)

 

 

 

Aridon Guri

 

 

 

6.00 (6.00)

5.00 (5.00)

 

 

 

Granit Xheladini

 

 

 

6.00 (6.00)

9.00 (9.00)

 

 

 

Përparim Lushaj

 

 

 

4.00 (4.00)

8.25 (8.25)

 

 

 

Krenare Tahiri

 

 

 

4.00 (4.40)

4.25 (4.25)

2.67 (2.87)

 

 

Rreze Morina

 

 

 

1.00 (1.00)

5.50 (5.50)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

Altina Spahija

 

 

 

10.00 (10.00)

8.50 (8.50)

 

 

 

Gresa Neziri

 

 

 

4.60 (5.20)

7.25 (7.25)

 

 

 

Fitim Halimi

 

 

 

10.00 (10.00)

10.00 (10.00)

 

 

 

Mirela Shala

 

 

 

6.30 (6.70)

4.00 (4.20)

 

 

 

Gentrit Mustafa

 

 

 

7.00 (7.40)

6.75 (6.75)

 

 

 

Rinor Haziri

 

 

 

7.00 (7.20)

8.00 (8.00)

 

 

 

Eranda Vokshi

 

 

 

1.60 (2.00)

 

 

 

 

Alban Sylejmani

 

 

 

7.00 (7.40)

 

 

 

 

Arbnor Kurtaj

 

 

 

2.80 (3.20)

0.00 (0.20)

 

 

 

Donika Sfishta

 

 

 

5.00 (5.40)

6.25 (6.25)

 

 

 

Leart Rugova

 

 

 

2.40 (2.40)

1.75 (1.75)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

Fjollë Krasniqi

 

 

 

8.00 (8.20)

6.75 (6.95)

 

 

 

Arton Hoti

 

 

 

9.00 (9.20)

6.75 (6.95)

 

 

 

Leutrim Konjuhi

 

 

 

7.80 (8.00)

2.75 (2.95)

 

 

 

Dardan Sojeva

 

 

 

5.00 (5.00)

6.00 (6.00)

 

 

 

Veton Sejdaj

 

 

 

5.00 (5.00)

5.50 (5.50)

 

 

 

Fatos Gashi

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylli Lekiqi

 

 

 

5.80 (6.00)

5.00 (5.00)

 

 

 

Jon Maxharraj

 

 

 

7.00 (7.20)

8.50 (8.50)

 

 

 

Mal Kurteshi

 

 

 

7.00 (7.00)

7.00 (7.00)

 

 

 

Veton Rushiti

 

 

 

7.00 (7.00)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

Gentrina Gashi

 

 

 

7.00 (7.40)

7.75 (7.75)

 

 

 

Armend Ukëhaxhaj

 

 

 

7.00 (7.00)

7.00 (7.00)

 

 

 

Blend Berisha

 

 

 

4.80 (5.40)

5.25 (5.45)

9.83 (10.03) 

 

 

Leonita Sallahu

 

 

 

9.00 (9.00)

8.25 (8.25)

 

 

 

Fiton Frangu

 

 

 

8.00 (8.00)

4.25 (4.25)

 

 

 

Mendim Arifaj

 

 

 

5.80 (6.00)

6.25 (6.25)

 

 

 

Erza Maxhuni

 

 

 

2.80 (2.80)

 

 

 

 

Fjolla Mjaku

 

 

 

8.00 (8.00)

8.75 (8.75)

 

 

 

Genc Rugova

 

 

 

8.00 (8.00)

7.25 (7.25)

 

 

 

Edison Telaku

 

 

 

5.00 (5.60)

6.75 (6.75)

6.75 (6.75)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

Aida Aliu

 

 

 

9.80 (9.80)

9.50 (9.50)

 

 

 

Adonis Haxhiavdija

 

 

 

10.00 (10.00)

7.25 (7.25)

 

 

 

Flokart Derguti

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaltrina Limani

 

 

 

3.80 (4.20)

6.00 (6.20)

 

 

 

Gent Govori

 

 

 

6.60 (6.60)

5.75 (5.75)

 

 

 

Drin Shosholli

 

 

 

1.80 (2.40)

 

 

 

 

Arianit Ajvazi

 

 

 

8.00 (8.00)

4.25 (4.45)

 

 

 

Kosovare Zullufi