Lavdim-PLC

 

                     P L C                   

 

Syllabus

Syllabusi - DPL.doc Syllabusi - DPL.doc
Size : 0.05 Kb
Type : doc
 
 
 

 

 

04

08.05.2018

Rezultatet e testit final vlerësuese nga lënda "Dirigjuesit e programueshëm logjik" (03.05.2018):

Emri dhe Mbiemri

Nr. i ID

T1V[10]

T2V[10]

TF[18]

Albane Feka

143651

 

 

11.00 (11.20)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

24.02.2018

Rezultatet e testeve vlerësuese (T1V, T2V dhe TF) nga lënda "Dirigjuesit e programueshëm logjik" (19.02.2018):

Emri dhe Mbiemri

Nr. i ID

T1V[10]

T2V[10]

TF[20]

Destan Kadiri

150717110032

9.80 (9.80)

9.00 (9.00)

 

Granit Çaka

140701110034

6.80 (6.80)

5.50 (5.50)

 

Blerim Berisha

140701110005

7.30 (7.30)

7.00 (7.00)

 

Natyrë Sahiti

140701110047

6.80 (6.80)

5.00 (5.00)

 

Albane Feka

143651

6.30 (6.30)

3.00 (3.20)

 

Adriana Zeqiri

137268

6.30 (6.30)

4.50 (4.50)

 

Albina Shaqiri

140701110006

6.80 (6.80)

4.50 (4.50)

 

Lundrim Mustafa

140701110050

6.30 (6.30)

5.00 (5.00)

 

Enes Hoxha

140701110017

6.80 (6.80)

5.00 (5.00)

 

Liridona Vilaku

127934

6.30 (6.30)

3.50 (3.90)

 

 

 

 

 

 

Arbnor Haxhiu

134475

 

 

11.00 (11.00)

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

27.01.2017

Rezultatet e testit dytë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e programueshëm logjik" (27.01.2017):

 

11.12.2016

Rezultatet e testit parë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e programueshëm logjik" (09.12.2016):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i ID

T1V[10]

T2V[8]

TF[20]

Gent Bujupaj

140701110051

9.00 (9.00)

5.50 (5.70)

 

Fatos Gashi

160717100001

9.00 (9.00)

4.80 (5.00)

 

Fitim Halimi

140703110003

9.50 (9.50)

5.00 (5.20)

 

Albane Feka

143651

5.00 (5.00)

 

 

Adriana Zeqiri

137268

4.00 (4.00)

 

 

Besfort Syla

140701110022

9.30 (9.30)

5.80 (6.00)

 

Flamur Berisha

140701110015

9.50 (9.50)

5.50 (5.70)

 

Erdon Beqiri

134503

5.50 (5.50)

5.30 (5.50)

 

Dan Lekaj

140701110002

7.00 (7.00)

4.40 (4.60)

 

Erjona Miftari

135740

7.50 (7.50)

4.30 (4.50)

 

Rigon Çaka

140701110038

8.00 (8.00)

6.00 (6.20)

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

27.02.2016

Rezultatet e testeve vlerësuese nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2015D):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (10)

T2V

Sum

T1V+T2V*

Getoar Ramadani

135468

9.60 (9.60)

9.00 (9.20)

 

Blerina Surdulli

151993

7.00 (7.00)

8.00 (8.20)

 

Florentinë Selimi

121172

6.30 (6.30)

7.00 (7.00)

 

Egzonë Rama

120213

6.00 (6.00)

5.00 (5.20)

 

Njomza Nila

134485

7.10 (7.10)

7.00 (7.20)

 

Fisnik Kaçiu

143594

8.30 (8.30)

9.00 (9.20)

 

Arbnor Haxhiu

134475

5.50 (5.50)

 

 

Selmon Gecaj

123863

5.60 (5.60)

4.00 (4.40)

 

Liridona Ajeti

144557

8.50 (8.50)

8.50 (8.50)

 

Ledjon Behluli

153443

10.00 (10.00)

10.00 (10.00)

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

08.06.2014

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" për afatin Majit 2014 (30.05.2014):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

 

Sum/3

Ilir Rruci

07151/06

 

10.17

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 10.

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 19.06.2014 në ora 09:30.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

27.02.2014

Testi nga lënda Dirigjuesit e Programueshëm Logjik do të mbahet më 07.03.2014 në 11:00

Lavdim Kurtaj 

04

12.01.2014

Rezultatet e testit të parë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2013D):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10) [15]

T1V

Sum (10) [15]

T2V

Sum

T1V+T2V*

Sum (30)

TF

Arbër Dajaku

07370/10

7.97

 

 

 

Dardan Kryeziu

07337/09

5.67

 

 

 

Mendim Hajdari

07275/11

6.67

 

 

 

Miranda Mustafa

07360/08

6.50

 

 

 

Vlora Zeneli

07463/09

5.67

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

16.07.2012

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjikpër afatin e Qershorit 2012 mbajtur me 12.07.2012

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10) [15]

T1V

Sum (10) [15]

T2V

Sum

T1V+T2V

Sum (20) [30]

TF

Skender Lezi

07340/09

 

 

 

10.00

Astrit Komani

07361/08

3.00 (3.00)

 

 

12.50

 

Lavdim Kurtaj.

04

01.03.2012

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2011D):

16.01.2012

Rezultatet e testit të dytë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2011D):

04.12.2011

Rezultatet e testit të parë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2011D):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10) [15]

T1V

Sum (10) [15]

T2V

Sum

T1V+T2V

Sum (20) [30]

TF

Rinor Berisha

07160/09

5.83 (5.83)

6.50 (6.50)

 

16.50

Astrit Komani

07361/08

3.00 (3.00)

 

 

 

Faruk Shabani

07158/06

2.50 (2.50)

 

 

11.83

Festim Hasani

07211/07

3.80 (3.80)

6.00 (6.20)

 

12.33

Ejup Hoxha

07335/09

5.50 (5.70)

7.33 (7.33)

 

15.67

 

Lavdim Kurtaj.

04

08.05.2011

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjikpër afatin Prill 2010 mbajtur me 07.05.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (10)

T2V

Sum

T1V+T2V

Sum (20)

TF

Ermir Krasniqi

07200/07

5.83 (6.43)

1.05 (1.05)

7.14 (7.74)

 

9.97 (9.97)

6.33 (6.33)

16.50 (16.50)

 

Lavdim Kurtaj.

04

10.04.2011

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjikpër afatin Mars/Prill 2010 mbajtur me 08.04.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (10)

T2V

Sum

T1V+T2V

Sum (20)

TF

Ilir Gjoklaj

07362/08

4.50 (4.50)

3.67 (3.67)

8.17 (8.17)

 

17.00 (17.00)

Ardita Mani

07219/07

6.00 (6.00)

3.83 (4.23)

9.83 (10.23)

 

12.75 (12.95)

Ermir Krasniqi

07200/07

5.83 (6.43)

1.05 (1.05)

7.14 (7.74)

 

9.97 (9.97)

6.33 (6.33)

Yllka Isufi

07199/07

 

 

 

15.00 (15.00)

Trim Klaiqi

07205/07

3.13 (3.93)

0.40 (0.60)

3.63 (4.68)

 

9.33 (9.33)

8.93 (9.13)

15.50 (15.50)

Xhevat Kapiti

07207/07

3.00 (3.20)

0.33 (0.33)

3.33 (3.53)

14.33 (14.33)

16.00 (16.00)

Muharrem Mehmeti

07358/08

 

 

 

15.80 (15.80)

 

Lavdim Kurtaj.

04

12.01.2011

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjikpër afatin e Janarit 2010 mbajtur me 11.02.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (10)

T2V

Sum

T1V+T2V

Sum (20)

TF

Arben Mulaku

07119/06

3.33 (3.33)

3.50 (3.70)

6.83 (7.03)

15.00 (15.00)

Fikret Maliqi

07184/07

6.80 (6.80)

3.63 (3.83)

10.43 (10.63)

14.50 (14.70)

Arlinda Rexhaj

07210/05

1.90 (2.10)

3.33 (3.33)

5.23 (5.43)

15.10 (15.30)

Florijana Belegu

07204/07

7.33 (7.33)

2.07 (2.07)

9.40 (9.40)

16.33 (16.53)

Perparim Shala

07167/05

6.67 (6.67)

4.08 (4.08)

10.75 (10.75)

14.50 (14.50)

Leon Ademi

07357/08

8.00 (8.00)

8.00 (8.00)

16.00 (16.00)

20.00 (20.00)

Muharrem Mehmeti

 

 

 

 

 

Kreshnik Hoti

07359/08

8.00 (8.00)

6.67 (6.87)

14.67 (14.87)

15.50 (15.50)

Ardita Mani

07219/07

6.00 (6.00)

3.83 (4.23)

9.83 (10.23)

 

Ilir Gjoklaj

07362/08

4.50 (4.50)

3.67 (3.67)

8.17 (8.17)

 

Xhevat Kapiti

07207/07

3.00 (3.20)

0.33 (0.33)

3.33 (3.53)

14.33 (14.33)

Trim Klaiqi

07205/07

3.13 (3.93)

0.40 (0.60)

3.63 (4.68)

 

9.33 (9.33)

8.93 (9.13)

Fation Zeka

07201/07

6.00 (6.20)

1.85 (1.85)

8.31 (8.51)

8.08 (8.28)

9.25 (9.45)

11.83 (12.03)

 

Lavdim Kurtaj.

04

10.01.2011

Rezultatet e testit dytë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2010D) mbajtur me 10.01.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (10)

T2V

Sum

T1V+T2V

Sum (30)

TF

Arben Mulaku

07119/06

3.33 (3.33)

3.50 (3.70)

6.83 (7.03)

 

Fikret Maliqi

07184/07

6.80 (6.80)

3.63 (3.83)

10.43 (10.63)

 

Arlinda Rexhaj

07210/05

1.90 (2.10)

3.33 (3.33)

5.23 (5.43)

 

Florijana Belegu

07204/07

7.33 (7.33)

2.07 (2.07)

9.40 (9.40)

 

Perparim Shala

07167/05

6.67 (6.67)

4.08 (4.08)

10.75 (10.75)

 

Leon Ademi

07357/08

8.00 (8.00)

8.00 (8.00)

16.00 (16.00)

 

Muharrem Mehmeti

 

 

 

 

 

Kreshnik Hoti

07359/08

8.00 (8.00)

6.67 (6.87)

14.67 (14.87)

 

Ardita Mani

07219/07

6.00 (6.00)

3.83 (4.23)

9.83 (10.23)

 

Ilir Gjoklaj

07362/08

4.50 (4.50)

3.67 (3.67)

8.17 (8.17)

 

Xhevat Kapiti

07207/07

3.00 (3.20)

0.33 (0.33)

3.33 (3.53)

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

30.12.2010

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjikpër afatin e Dhjetorit 2010 mbajtur me 28.12.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (8)

T2V

Sum

T1V+T2V*

Sum (30)

TF

Fation Zeka

07201/07

6.00 (6.20)

1.85 (1.85)

8.31 (8.51)

12.12 (12.42)

13.88 (14.18)

Trim Klaiqi

07205/07

3.13 (3.93)

0.40 (0.60)

3.63 (4.68)

 

14.00 (14.00)

Ermir Krasniqi

07200/07

5.83 (6.43)

1.05 (1.05)

7.14 (7.74)

 

14.94 (14.94)

 

Lavdim Kurtaj.

04

01.11.2010

Rezultatet e testit parë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2010D):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (8)

T2V

Sum

T1V+T2V*

Sum (30)

TF

Arben Mulaku

07119/06

3.33 (3.33)

 

 

 

Fikret Maliqi

07184/07

6.80 (6.80)

 

 

 

Arlinda Rexhaj

07210/05

1.90 (2.10)

 

 

 

Florijana Belegu

07204/07

7.33 (7.33)

 

 

 

Perparim Shala

07167/05

6.67 (6.67)

 

 

 

Leon Ademi

07357/08

8.00 (8.00)

 

 

 

Muharrem Mehmeti

 

 

 

 

 

Kreshnik Hoti

07359/08

8.00 (8.00)

 

 

 

Ardita Mani

07219/07

6.00 (6.00)

 

 

 

Ilir Gjoklaj

07362/08

4.50 (4.50)

 

 

 

Xhevat Kapiti

07207/07

3.00 (3.20)

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj.

04

23.10.2010

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2009D):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (8)

T2V

Sum

T1V+T2V*

Sum (30)

TF

Leutrim Gruda

07179/07

7.80 (8.00)

5.25 (5.45)

14.36 (14.81)

23.96 (24.26)

Fation Zeka

07201/07

6.00 (6.20)

1.85 (1.85)

8.31 (8.51)

12.12 (12.42)

Bjonda Alija

07198/07

6.60 (7.00)

2.75 (2.95)

10.04 (10.69)

16.70 (17.00)

Trim Klaiqi

07205/07

3.13 (3.93)

0.40 (0.60)

3.63 (4.68)

 

Yllka Isufi

07199/07

3.40 (3.60)

 

 

 

Ermir Krasniqi

07200/07

5.83 (6.43)

1.05 (1.05)

7.14 (7.74)

 

Diellëza Ukaj

07220/07

6.67 (6.67)

2.80 (2.80)

10.17 (10.17)

19.38 (19.68)

Argjend Hasani

07191/07

6.03 (6.83)

2.50 (2.70)

9.16 (10.21)

18.23 (18.23)

Rexhep Rexhepi

07205/05

6.87 (7.07)

2.25 (2.45)

9.68 (10.13)

18.68 (18.68)

 

Lavdim Kurtaj.

04

13.03.2010

Rezultatet e testit dytë vlerësues nga lënda "Dirigjuesit e Programueshëm Logjik" (2009D):

 

Emri dhe Mbiemri

 

Nr. i Indeksit

 

Sum (10)

T1V

Sum (8)

T2V

Sum

T1V+T2V*

Leutrim Gruda

07179/07

7.80 (8.00)

5.25 (5.45)

14.36 (14.81)

Fation Zeka

07201/07

6.00 (6.20)

1.85 (1.85)

8.31 (8.51)

Bjonda Alija

07198/07

6.60 (7.00)

2.75 (2.95)

10.04 (10.69)

Trim Klaiqi

07205/07

3.13 (3.93)

0.40 (0.60)

3.63 (4.68)

Yllka Isufi

07199/07

3.40 (3.60)

 

 

Ermir Krasniqi

07200/07

5.83 (6.43)

1.05 (1.05)

7.14 (7.74)

Diellëza Ukaj

07220/07

6.67 (6.67)

2.80 (2.80)

10.17 (10.17)

Argjend Hasani

07191/07

6.03 (6.83)

2.50 (2.70)

9.16 (10.21)

Rexhep Rexhepi

07205/05

6.87 (7.07)

2.25 (2.45)

9.68 (10.13)

 

Lavdim Kurtaj.

Make a free website with Yola