Lavdim - ROB

 

                    Robotics                   

 Syllabus

Syllabusi - Bazat e Robotikes.doc Syllabusi - Bazat e Robotikes.doc
Size : 0.043 Kb
Type : doc
 
 
 
04

30.09.2018

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Bazat e robotikës(13.09.2018):

Emri dhe Mbiemri

Nr. i ID

T1V[10:15]

T2V[10:15]

TF[20:30]

Ermir Morina

 

 

 

16.00

Blerim Berisha

 

 

 

15.50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

11.07.2018

Rezultatet e testit final vlerësues nga lënda "Bazat e robotikës(06.07.2018 (21.06.2018)):

02.07.2018

Rezultatet e testit dytë vlerësues nga lënda "Bazat e robotikës(29.06.2018):

02.06.2018

Rezultatet e testit parë vlerësues nga lënda "Bazat e robotikës(30.05.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i ID

T1V[10:15]

T2V[10:15]

TF[20:30]

Erdon Beqiri

 

5.00

3.13

7.75

Adriana Zeqiri

 

4.00

5.63

 

Lundrim Mustafa

 

6.50

3.13

 

Enes Hoxha

 

7.50

3.75

 

Ermir Morina

 

6.50

 

 

Albina Shaqiri

 

5.50

3.75

 

Natyrë Sahiti

 

4.50

3.75

 

Granit Çaka

 

7.50

3.13

 

Albane Feka

 

4.00

5.63

 

Liridona Vilaku

 

6.50

3.75

 

Artan Zukaj

 

7.50

3.13

 

Blerim Berisha

 

8.00

2.50

 

Ari Meha

 

7.00

3.75

 

Destan Kadiri

 

9.00

5.00

 

 

 

 

 

 

Rigon Çaka

 

 

 

11.63

pa emër

 

 

 

8.25

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04.07.2018

Provimi nga lënda "Bazat e robotikës" do të mbahet më 06.07.2018 në 09:00


Lavdim Kurtaj.  


04

10.05.2018

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin Prill 2018 (05.05.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

TF[100]

Lenita Shehu

127265

42

 

Vlora Zeneli

 

44

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

21.02.2018

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Janarit 2018 (08.02.2018):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

TF[100]

Arbnor Haxhiu

 

56.50

 

Gent Bujupaj

 

76.83

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

21.06.2017

Rezultatet e testit dytë vlerësues nga lënda "Bazat e robotikës(19.06.2017):

 

15.05.2017

Rezultatet e testit parë vlerësues nga lënda "Bazat e robotikës(12.05.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i ID

T1V[10:15]

T2V[8:15]

TF[20:30]

Besfort Syla

140701110022

6.50

5.00

 

Erjona Miftari

135740

6.50

4.00

 

Flamur Berisha

140701110015

8.00

5.50

 

Dan Lekaj

140701110002

6.00

4.00

 

Betim Hoxha

 

7.50

4.50

 

Edison Telaku

 

7.50

5.17

 

Fitim Halimi

 

9.00

6.50

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

01.03.2017

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Janarit 2017 (27.02.2017):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

TF[100]

Miranda Mustafa

 

47.5

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

22.06.2016

Rezultatet e provimit nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Qershorit 2016 (16.06.2016):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë [10+8]

Liridona Ajeti

 

8.50+4.50

Ledjon Behluli

153443

7.00+6.50

Fisnik Kaçiu

143594

5.75+4.67

Njomza Nila

134485

4.50+4.67

Egzonë Rama

120213

5.50+5.17

Blerina Surdulli

151993

5.75+5.67

Florentinë Selimi

121172

5.25+4.67

 

 

 

 

Pjesa përfundimtare e provimit me mbrojtjen individuale të projektit do të mbahet më 04.07.2016 në ora 10:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

14.07.2015

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Qershorit 2015 (25.06.2015):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Dashnor Haxjijaj

07278/11

43

 

Dardan Kryeziu

07337/09

18

 

Getoar Ramadani

 

53

 

Faton Mehmeti

143452

58

 

Mendim Hajdari

07275/11

63

 

Ermal Berisha

07276/11

33

 

Reis Abullahi

 

47

 

 

 

 

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa përfundimtare e provimit do mbahet 15.07.2015 10:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

20.02.2014

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Janarit 2014 (30.01.2014):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Ermir Krasniqi

07200/07

40

 

Ejup Hoxha

07335/09

93

 

Perparim Shala

07167/05

50

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet të Martën më: 25.02.201411:15.

 

Lavdim Kurtaj

 

15.02.2014

Provimi do të mbahet më 18.02.2014 në 13:00


Lavdim Kurtaj.  

04

18.09.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin Shtatorit 2013 (12.09.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë [100]

Arben Mulaku

07119/06

70

 

Trim Klaiqi

 

50

 

Florijana Belegu

07204/07

70

 

Yllka Isufi

07199/07

67

 

Faruk Shabani

07158/06

60

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do mbahet 26.09.2013 13:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

26.06.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin Qershorit 2013 (13.06.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë [100]

Festim Hasani

07211/07

52

 

Leonora Januzaj

2004/05

40

 

Burim Surdulli

07170/02

43

 

Yllka Isufi

 

13

 

Trim Klaiqi

 

23

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 04.07.2013 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

 30.05.2013

Pjesa përfundimtare e provimit nga lënda "Bazat e Robotikës" do të mbahet me 04.06.2013 në ora 12:00.

 

Lavdim Kurtaj

04

28.05.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Maji 2013, të mbajtur me 23.05.2013:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Kreshnik Hoti

07359/08

87

 

Skender Lezi

07340/09

63

 

Astrit Komani

07361/08

87

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet të Premten më: 31.05.201312:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

30.04.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin Prillit 2013 (27.04.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë [100]

Ilir Gjoklaj

07362/08

42

 

Kreshnik Hoti

07359/08

27

 

Yllka Isufi

 

25

 

Astrit Komani

07361/08

33

 

Skender Lezi

07340/09

33

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 14.05.2013 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

01.04.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin Marsit 2013 (28.03.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë [100]

Kreshnik Hoti

07359/08

13

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

31.01.2013

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin Janarit 2013 (31.01.2013):

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Pikë [100]

Muharrem Mehmeti

07358/08

40

 

Ardita Mani

07219/07

43

 

Rexhep Rexhepi

07205/05

48

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 13.02.2013 në ora 12:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

 

04

17.12.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Dhjetorit 2012, të mbajtur me 14.12.2012:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Bajram Berisha

07208/01

53

 

Sevdaim Zeneli

07151/02

53

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 21.12.201210:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

22.10.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Tetorit 2012, të mbajtur me 21.10.2012:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Bajram Berisha

 

0

 

Sevdaim Zeneli

07151/02

0

 

Burim Krasniqi

07159/05

43

 

Afrim Syla

4255/00

33

 

Ferit Hashani

 

57

 

Vedat Simnica

07168/02

43

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 31.10.201214:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

07.07.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Qershorit 2012, të mbajtur me 28.06.2012:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Afrim Syla

4255/00

2

 

Vedat Simnica

07168/02

2

 

Ferit Hashani

 

28

 

Rinor Berisha

 

53

 

Burim Krasniqi

07159/05

3

 

Ardita Mani

07219/07

13

 

Ermir Krasniqi

07200/07

0

 

Bajram Berisha

 

0

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Pjesa përfundimtare e provimit do të mbahet me 13.07.2012 në ora 14:00.

 

 

Lavdim Kurtaj

 

04

01.04.2012

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Marsit 2012, të mbajtur me 31.03.2012:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Ferit Hashani

 

20

 

Vedat Simnica

07168/02

9

 

Sevdaim Zeneli

07151/02

8

 

Afrim Syla

4255/00

0

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Lavdim Kurtaj

 

04

13.12.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Dhjetorit 2011, të mbajtur me 10.12.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Vedat Simnica

07168/02

9

 

Bajram Berisha

 

5

 

Sevdaim Zeneli

07151/02

11

 

Hajdin Zhdrella

07122/03

56

 

Vesa Grezda

07165/05

48

 

Argjend Hasani

07191/07

40

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 20.12.201113:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

28.10.2011

Rezultatet e provimit nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Tetorit 2011:

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Alban Hoxha

07122/04

6

 

Bjonda Alija

07198/07

6

 

Fation Zeka

07201/07

6

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 

04

23.10.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Tetorit 2011, mbajtur me 22.10.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Vedat Simnica

07168/02

0

 

Bjonda Alija

07198/07

50

 

Argjend Hasani

07191/07

30

 

Diellëza Ukaj

07220/07

35

 

Fation Zeka

07201/07

50

 

Hajdin Zhdrella

07122/03

23

 

Vesa Grezda

07165/05

37

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 27.10.201113:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

21.09.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Shtatorit 2011, mbajtur me 15.09.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Sum/3

Bajram Berisha

07208/01

0

 

Burim Krasniqi

07159/05

2

 

Hajdin Zhdrella

07122/03

44

 

Diellëza Ukaj

07220/07

46

 

Bjonda Alija

07198/07

49

 

Vedat Simnica

07168/02

24

 

Fation Zeka

07201/07

40

 

Sevdaim Zeneli

07151/02

22

 

Vesa Grezda

 

46

 

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 26.09.201117:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

07.07.2011

Rezultatet e provimit nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Qershorit 2011:

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Leutrim Gruda

07179/07

7

 

Kushtrim Rashani

07156/05

7

 

Leon Ademi

07357/08

7

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

04

26.06.2011

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Qershorit 2011, mbajtur me 16.06.2011:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Vesa Grezda

 

0

50

0

17

Afrim Syla

4255/00

5

0

0

2

Bajram Berisha

07208/01

0

20

0

7

Vedat Simnica

07168/02

0

40

0

13

Hajdin Zhdrella

07122/03

10

25

0

12

Fation Zeka

07201/07

10

25

0

12

Bjonda Alija

07198/07

45

35

0

27

Leon Ademi

07357/08

80

45

0

42

Kushtrim Rashani

07156/05

50

70

0

40

Argjend Hasani

07191/07

30

20

0

17

Leutrim Gruda

07179/07

75

53

30

53

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 01.07.2011 (E Premtë) 09:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

11.01.2011

Rezultatet e provimit nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Dhjetorit 2010:

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Agon Kujtimi

07138/03

7

 

Rinor Jëlliqi

07114/03

6

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

04

30.12.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Dhjetorit 2010, mbajtur me 28.12.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Afrim Syla

4255/00

0

0

0

0

Agon Kujtimi

07138/03

100

5

40

48

Rinor Jëlliqi

07114/03

100

5

40

48

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 11.01.2010 (E Martë) 12:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

04

11.11.2010

Rezultatet e provimit nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Tetorit 2010:

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Durim Krasniqi

07198/05

6

 

Atdhe Neziri

07158/01

6

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

 05.11.2010

Kopja e afatit të provimit dhe zgjidhjet për afatin e provimit Tetor 2010 mund të merren në fund të faqes.

04

01.10.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Tetorit 2010, mbajtur me 31.10.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

 

5

0

0

2

Durim Krasniqi

07198/05

65

30

30

42

Alban Hoxha

07122/04

90

35

25

50

Atdhe Neziri

07158/01

100

20

25

48

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit mbahet me 05.11.2010 (E Premte) 11:30.

 

Lavdim Kurtaj

 

06.10.2010

Kopja e afatit të provimit dhe zgjidhjet për afatin e provimit Shtator 2010 mund të merren në fund të faqes.

 

04

16.09.2010

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikëspër afatin e Shtatorit 2010, mbajtur me 16.09.2010:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Agon Kujtimi

07138/03

0

0

0

0

Rinor Jelliqi

07114/03

0

0

0

0

Vedat Simnica

07168/02

0

0

0

0

Sevdaim Zeneli

07151/02

0

0

0

0

Atdhe Neziri

07158/01

0

5

0

2

Alban Hoxha

07122/04

55

5

5

22

Durim Krasniqi

07198/05

50

30

0

27

 

Rezultati është kalues nëse vlera shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

 

Lavdim Kurtaj

 

04

21.10.2009

Rezultatet e provimit nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Shtatorit 2009:

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Rifat Krasiniqi

07163/02

7

 

Caner Topko

07250/05

7

 

Velime Sinani

03865/98

6

 

Dreni Bejtullahu

07199/05

7

 

Esat Balaj

07138/04

7

 

Bajram Berisha

07208/01

5

 

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Bekim Sejfullahu

612/94

6

 

Luan Hoxha

1655/95

6

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

04

25.09.2009

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Shtatorit 2009, të mbajtur me 17.09.2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Rifat Krasiniqi

07163/02

100

70

0

57

Luan Hoxha

01655/95

80

50

0

43

Caner Topko

07250/05

100

20

80

67

Velime Sinani

03865/98

80

60

20

53

Dreni Bejtullahu

07199/05

90

30

60

60

Esat Balaj

07138/04

80

40

40

53

Bekim Sejfullahu

612/94

80

60

5

48

Atdhe Neziri

07158/01

0

0

0

0

Bajram Berisha

07208/01

80

60

0

47

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 01.10.2009, në ora 09:00.

 

Lavdim Kurtaj

 

28.06.2009

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Qershorit 2009, të mbajtur me 18.06.2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Alban Hoxha

07122/04

0

0

0

0

Bekim Sejfullahu

612/94

70

30

20

40

Florina Bejtullahu

1063/85

100

30

40

57

Caner Topko

07250/05

100

40

20

53

Esat Balaj

07138/04

80

40

5

42

Velime Sinani

03865/98

30

30

60

40

Dreni Bejtullahu

07199/05

70

30

40

47

Rifat Krasiniqi

07163/02

100

30

0

43

Luan Hoxha

01655/95

70

20

30

40

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50 (me kusht ≥ 40).

Pjesa e dytë e provimit do të mbahet me 03.07.2009, në ora 17:00.

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Nota

Bujar Gashi

1341/93

10

 

 

 

Lavdim Kurtaj

 

21.04.2009

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Prillit 2009, të mbajtur me 16.04.2009:

 

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Bajram Berisha

07208/01

0

0

5

2

Esat Balaj

07138/04

50

20

0

24

Alban Hoxha

07122/04

5

5

5

5

Velime Sinani

03865/98

50

30

5

29

Rifat Krasiniqi

07163/02

95

0

5

34

Luan Hoxha

01655/95

50

15

0

22

 

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50.

 

Zgjidhjet e detyrave do të postohen pas pak ditësh. 

 

05.02.2009 

Zgjidhjet e detyrave janë postuar. Mund të mirren nga linku më poshtë. Nëse ka ndonjë paqartësi mos hezitoni të më kontaktoni.

 

Me respekt Lavdim Kurtaj.

 

04.02.2009

Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda "Bazat e Robotikës" për afatin e Janarit 2009, të mbajtur me 29.01.2009:

Emri dhe Mbiemri

Nr. i Indeksit

Detyra Nr.

Sum/3

1.

2.

3.

Velime Sinani

03865/98

5

70

0

25

Esat Balaj

07138/04

5

29

0

12

Rifat Krasiniqi

07163/02

5

65

0

24

Luan Hoxha

01655/95

5

32

0

13

Rezultati është kalues nëse vlera në shtyllën (Sum/3) ≥ 50.

 

 

Zgjidhjet e detyrave do të postohen pas pak ditësh.

 

 Files for Download: Exams and Solutions.

BR-2009.01.29-EXA.pdf BR-2009.01.29-EXA.pdf
Size : 0.282 Kb
Type : pdf
BR-2009.01.29-SOL.pdf BR-2009.01.29-SOL.pdf
Size : 2.104 Kb
Type : pdf
 
 
BR-2010.09.16-EXA.pdf BR-2010.09.16-EXA.pdf
Size : 1.196 Kb
Type : pdf
BR-2010.09.16-SOL.pdf BR-2010.09.16-SOL.pdf
Size : 2.452 Kb
Type : pdf
 
BR-2010.10.31-EXA.pdf BR-2010.10.31-EXA.pdf
Size : 277.363 Kb
Type : pdf
BR-2010.10.31-SOL.pdf BR-2010.10.31-SOL.pdf
Size : 2174.244 Kb
Type : pdf
 

Make a free website with Yola